Hans Laduc

  (1)

Indicatie €325 - €425

Stuur een persoonlijk bericht naar Hans Laduc

Check beschikbaarheid
Hans Laduc, Akoestisch, Singer-songwriter, Americana soloartist

Hans Laduc is een ras artiest die vanaf de jaren ‘70 al spelend en zingend door het land trekt. Hij is een graag geziene gast op de meest uiteenlopende gelegenheden waar kwaliteit en een goede sfeer hand in hand gaan.

Instrumentale songs a la Harry Sacksioni, The Eagles, Beatles , James Taylor, E. Clapton, John Denver, Simon & Carfunkel, U2, Sting, Racoon, Moody blues, div. Nederlands talig

Of het nu gaat om de muzikale omlijsting tijdens een diner, bedrijfsfeest, een feestje bij u thuis-tuinfeest, love-songs bij een huwelijksceremonie, het is allemaal mogelijk!

Hans Laduc maakt van elk optreden iets speciaals, met zijn songs en gitaren weet hij de mensen mee te nemen naar de herinneringen die bij deze songs horen.
Bovendien is bij Hans alles “live”, voor hem geen bandjes of meespeel cd’s.

Daarnaast heeft Hans een repertoire dat uitstekend geschikt is voor Art-events en recepties - verjaardagen e.d.

Muziek

Compilatie

My babe left me

Closer

Reviews

Door op 05/06/2018

Het contact met Hans was heel erg goed. Hij heeft ons en onze zwager en zus voor wie dit concert eigenlijk was bedoeld een onvergetelijke middag bezorgd. Wij zullen deze middag niet snel vergeten. Hans bedankt!!!

Contact

Hans Laduc, Akoestisch, Singer-songwriter, Americana soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hans Laduc

Hans Laduc is een solo-artiest uit Heiloo. Hans Laduc maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Americana. Hans Laduc heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hans Laduc klinkt als: The Eagles, E. Clapton,, James Taylor. Het repertoire van Hans Laduc bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Hans Laduc krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Hans Laduc hanteert een richtprijs van €325 - €425 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.