Hakim

Indicatie €800 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Hakim

Check beschikbaarheid
Hakim, Kleinkunst, Komedie, Kinderliedjes soloartist

Hakim werd geboren in het Algerijnse dorp Besbes. Hij volgde een theater- en pantomimeopleiding in Frankrijk en later ook in Nederland, waar hij eind jaren 70 naartoe kwam. Aanvankelijk vertoonde hij zijn kunsten vooral op het Amsterdamse Leidseplein. Begin jaren 80 kwam hij in Sesamstraat terecht, waardoor hij nationaal doorbrak.

Hakim heeft een eigen theater, "Circus Hakim" in Haarlem, een creatief podium voor kleine en grote mensen, met een eigen filmschool voor de jeugd. Verder doet Hakim theater- en televisieoptredens, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Zijn gave om verhalen te vertellen ontwikkelde zich in zijn jeugd. Hij groeide op in een wereld zonder televisie, waarin het vertellen van verhalen een belangrijke rol speelde. Zijn vader en vooral zijn oom Achmed waren geweldige vertellers. Om deze verhalen niet te vergeten schreef Hakim ze op, en in 1996 verschenen ze in boekvorm als de bundel De zandkroon. Dit boek, dat hij samen met zijn broer Karim en compagnon Martien van Vuure maakte, werd in 1997 bekroond met een Vlag en Wimpel van de Griffeljury.

Hier is te zien waar Hakim optreedt: https://www.circushakim.com/hakim-in-het-land

Muziek

Groeten uit Amsterdam

Op reis

Iedereen is anders

Reviews

Boek Hakim en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Hakim, Kleinkunst, Komedie, Kinderliedjes soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hakim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hakim

Hakim is een solo-artiest uit Haarlem. Hakim maakt vooral muziek in de genres Kleinkunst, Komedie & Kinderliedjes. Hakim heeft sinds de inschrijving op 05/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hakim klinkt als: Improvisatie Kindertheater Komedie . Het repertoire van Hakim bestaat uit alleen eigen werk.

Hakim hanteert een richtprijs van €800 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.