Tijl Damen

Indicatie €375 - €499

Stuur een persoonlijk bericht naar Tijl Damen

Check beschikbaarheid
Tijl Damen, Kinderliedjes, Muziektheater, Entertainment soloartist

Tijl Damen geeft energieke kindertheatershows vol interactieve liedjes over allerlei thema's in heel Nederland en Vlaanderen. Hij begeleidt zichzelf op tal van instrumenten. Het publiek zal geen last krijgen van pijnlijke zitbillen: kinderen worden constant betrokken en geactiveerd: zingen, springen, dansen, zelf muziek maken en meer. Met zijn eigen repertoire van meer dan honderd kinderliedjes kiest Tijl steeds weer de route die het best aansluit bij de samenstelling van zijn publiek. Hij speelt veel op basisscholen, speciaal onderwijs, KDV/BSO, maar ook in (buurt)theaters. Het aanbod van voorstellingen en thema's is divers: sinterklaasshow, kerstvoorstelling, carnaval, maar ook een voorstelling over de boerderij, bang zijn in bed of het opvoeden van kinderen vind je in zijn repertoire. Voor een compleet overzicht kunt u terecht op mijn website.

Muziek

'Ik ben zo bang'

Spinnen

Circusplaneet

Reviews

Tijl Damen heeft nog geen reviews.

Contact

Tijl Damen, Kinderliedjes, Muziektheater, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tijl

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tijl Damen

Tijl Damen is een solo-artiest uit Breskens. Tijl Damen maakt vooral muziek in de genres Kinderliedjes, Muziektheater & Entertainment. Tijl Damen heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tijl Damen klinkt als: Tijl Damen. Het repertoire van Tijl Damen bestaat uit alleen eigen werk.

Tijl Damen hanteert een richtprijs van €375 - €499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.