Haddrick

  • Band   /   Den Bosch
  • #Britpop #Hard Rock #Rock
  • Klinkt als Arctic monkeys, Queens of the stoneage, Editors, Them Crooked vultures, e.d.

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Haddrick

Check beschikbaarheid
Haddrick, Britpop, Hard Rock, Rock band

Haddrick is een stevige rockband gevormd in de zuidelijke regionen des lands. Den Bosch is de hometown waar de rock wordt versplintert. Haddrick is zanger Joury Nieuwenhuis, gitarist Orrin Akkermans en toetsenist Stan Flikweert aangesterkt door een stevige ritmesectie bestaande uit bassist Ruben Verver en drummer Sven Bruijgom. Met een geluid geïnspireerd door bands als o.a. Queens of the stone age, Arctic Monkeys, Foo Fighters en Led Zeppelin brengt Haddrick covers en eigen bedenksels in een energieke en dynamische set.

Naast dat Haddrick eigen shows speelt waren zij ook te vinden op grote evenementen als het RosRock festival en zette zich muzikaal in voor de 3fm actie ‘serious request’. Haddrick zoekt naar een eigen geluid door zich buiten de bestaande kaders van genres te begeven. Elk nummer wordt aangepakt met stevige rock attitude.

Reviews

Boek Haddrick en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Haddrick, Britpop, Hard Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sven

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Haddrick

Haddrick is een band uit Den Bosch. Haddrick speelt muziek in de genres Britpop, Hard Rock & Rock. Haddrick heeft sinds de inschrijving op 20/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Haddrick klinkt als: Arctic monkeys, Queens of the stoneage, Editors, Them Crooked vultures, e.d.. Het repertoire van Haddrick bestaat uit alleen covers.

Haddrick hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.