Glorious Bastards

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Glorious Bastards

Check beschikbaarheid
Glorious Bastards, Akoestisch, Komedie, Entertainment band

Glorious Bastards bestaat uit Đenis Velić en Lizzy Dekker. Glorious vanwege hun gevoel voor drama. Bastards, dat klinkt vooral heel goed. Het concept: Muziek bekend van films, series, musicals en games, ofwel Soundtrack Music!

Đenis en Lizzy zijn beiden ervaren podiumbeesten. Zij leerden elkaar dan ook kennen via theater. Hun gedeelde passie voor muziek, theater en film resulteerde tot het duo.

Glorious Bastards vertelt op muzikale wijze verhalen. Er wordt een koppeling gemaakt tussen muziek en de beelden en gevoelens die deze oproepen. Het is lekker fris, lekker anders, lekker anders, lekker fris. Ja dat is inderdaad dat deuntje. En nu denk je aan sandwich spread.

Reviews

Boek Glorious Bastards en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Glorious Bastards, Akoestisch, Komedie, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Glorious

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Glorious Bastards

Glorious Bastards is een band uit Oudkarspel. Glorious Bastards speelt muziek in de genres Akoestisch, Komedie & Entertainment. Glorious Bastards heeft sinds de inschrijving op 22/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Glorious Bastards klinkt als: Soundtrack Music. Het repertoire van Glorious Bastards bestaat uit alleen covers.

Glorious Bastards hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.