Frida Bowen

Indicatie €50 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Frida Bowen

Check beschikbaarheid
Frida Bowen, Singer-songwriter, Akoestisch, Folk soloartist

Frida Bowen; entertainer, singer-songwriter, en muzikant uit Nederland. Ik ben sinds mijn jongste jeugd betrokken bij muziek en kunst. Ik breng 1-3 uur muziek, liedjes (engels en/of nederlands), plezier, dans, impressies, kortom entertainment met mijn akoestische ballads, popfolk, en indie-fusion,vleugje keltisch, met gitaar en doedelzak.
Ik speelde in scholen, clubs, bars, campings, grotere zaken en heb ook al jaren een straatmuziek-act. In trad al op in Nederland, Luxemburg, België, Frankrijk, Noord-Ierland, Schotland en Duitsland.
Boek mij voor boek-presentaties, concerten, conferenties, huisconcerten, radio, bibliotheek, theater, hotel, restaurant, braderie, festival of camping.

Muziek

Full potential

Everything you need

Stretch your wings

Reviews

Boek Frida Bowen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Frida Bowen, Singer-songwriter, Akoestisch, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frida

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Frida Bowen

Frida Bowen is een solo-artiest uit Dordrecht. Frida Bowen maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Folk. Frida Bowen heeft sinds de inschrijving op 22/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Frida Bowen klinkt als: Joan Baez, Shaffy, Joni Mitchell, Rodney Cordner. Het repertoire van Frida Bowen bestaat uit alleen eigen werk.

Frida Bowen hanteert een richtprijs van €50 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.