Flashback Zaandam

  • Band   /   Zaandam
  • #Pop #Soul
  • Klinkt als Rolling Stones, Santana, Robert Palmer, Strech, the Beatles,Fleedwood Mac,Gary Moore, Procol Harem, Eric Clapton, Golden Earring, Joe Cocker, Badfinger, Van Morrison

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Flashback Zaandam

Check beschikbaarheid
Flashback Zaandam, Pop, Soul band

Flashback
een nieuwe band, bestaande uit muzikanten die hun sporen verdiend hebben bij andere bands uit Noord-Holland. Ze spelen voornamelijk covers van hits uit de sixties, seventies en the eighties, maar ook minder bekende pareltjes, die van een L.P. (jaja!) geplukt zijn en die het spelen meer dan waard zijn. Het repertiore gaat van Santana tot Van Morrison en van “Brown Sugar” tot “Unchain my Heart”. Ook kan de band moeiteloos overschakelen naar bijvoorbeeld...Rock'n Roll.

Muziek

Live 1

Live 3

live 2

Reviews

Boek Flashback Zaandam en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Flashback Zaandam, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ron

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Flashback Zaandam

Flashback Zaandam is een band uit Zaandam. Flashback Zaandam speelt muziek in de genres Pop & Soul. Flashback Zaandam heeft sinds de inschrijving op 22/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Flashback Zaandam klinkt als: Rolling Stones, Santana, Robert Palmer, Strech, the Beatles,Fleedwood Mac,Gary Moore, Procol Harem, Eric Clapton, Golden Earring, Joe Cocker, Badfinger, Van Morrison. Het repertoire van Flashback Zaandam bestaat uit alleen covers.

Flashback Zaandam hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.