Ella East

Indicatie €200 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Ella East

Check beschikbaarheid
Ella East, Pop, Singer-songwriter, Electronic soloartist

“Mijn muziek is mijn beste vriend.”

Soms is het moeilijk om uit te leggen hoe we ons precies voelen. Soms vinden we het moeilijk om dát te zeggen wat we eigenlijk echt willen zeggen. Zangeres Ella East heeft voor haar, en misschien wel voor jou, een antwoord gevonden. 
Zangeres Ella East heeft voor haar, en misschien wel voor jou, een antwoord gevonden. 

“Muziek begrijpt mij, en ik begrijp muziek. Het gevoel dat muziek mij geeft is écht en helemaal van mij. Door muziek voel ik me fijn. Het geeft vrijheid en tegelijk een soort geborgeneheid. En alles kan en mag.”

Hoor je Ella zingen dan weet je meteen dat het Ella is. Haar heldere stem raakt elk publiek weer en hoe langer ze op het podium staat, hoe dieper de zintuigen geprikkeld worden. Haar muziek is soms licht en fragiel, en soms trekt de band alle registers open, met hier en daar elektronische invloeden.

Ella laat zich inspireren door artiesten als London Grammar en Adele. In oktober 2018 bracht ze haar debuut EP “Where To Go” uit in eigen beheer. Ze speelde de afgelopen jaren in Bird, op Altersonic en op meerdere festivals in Nederland. Het is 2019 en samen met haar beste vriend staat ze nu steviger in haar schoenen dan ooit te voren. 

Muziek

Would It Be

I Run Away

I Can't Go Back

Reviews

Boek Ella East en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ella East, Pop, Singer-songwriter, Electronic soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ella East

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ella East

Ella East is een solo-artiest uit Rotterdam. Ella East maakt vooral muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Electronic. Ella East heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ella East klinkt als: Sigrid, Adele, London Grammar. Het repertoire van Ella East bestaat uit alleen eigen werk.

Ella East hanteert een richtprijs van €200 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.