Ella East

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Ella East

Check beschikbaarheid
Ella East, Pop, Singer-songwriter, Electronic band

Ella East is niemand minder dan Sietske Oosterhuis, bekend van The Voice Of Holland 2014, waar zij de jury wist te betoveren met haar eigen versie van het nummer ''Rather Be'' en in de kwartfinale eindigde. Inmiddels schrijft ze onder haar nieuwe naam, Ella East, haar eigen muziek, die ze met haar 6-koppige band uitvoert.

Ella East maakt dynamische pop. Puur, breekbaar, sfeervol en geïnspireerd door London Grammar, Celine Cairo en Adele. Het contrast tussen licht en donker, en de combinatie van band en elektronische invloeden, vormen samen de tool waarmee ze haar persoonlijke verhaal vertelt. Met haar beladen stemgeluid brengt ze dit op intrigerende wijze over op de luisteraar. Haar klassieke en jazzy achtergrond schemert door in de frisse sound die Ella East met haar band in een modern poplandschap neerzet.

Contact

Ella East, Pop, Singer-songwriter, Electronic band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ella East

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ella East

Ella East is een band uit Rotterdam. Ella East speelt muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Electronic. Ella East heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ella East klinkt als: Celine Cairo, London Grammar, Silhouette, Adele. Het repertoire van Ella East bestaat uit alleen eigen werk.

Ella East hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.