Eclips Allround Coverband

  (1)
  • Band   /   Gemert
  • #Coverband
  • Klinkt als Allround
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €1795 - €2295

Stuur een persoonlijk bericht naar Eclips Allround Coverband

Check beschikbaarheid
Eclips Allround Coverband, Coverband band

Allround coverband Eclips is een gezellige, brabantse band met veel ervaring en door heel Nederland optredens. Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of een overvolle feesttent, Eclips zal van elke gelegenheid gebruik maken om een top act neer te zetten. Met heerlijke rocknummers, de nieuwste hits, de lekkerste meezingers en vette Dance Classics heeft Eclips een repertoire voor jong en oud. Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een nieuwe uitdaging ziet. Waar Eclips zijn entree maakt zijn barkrukken overbodig en is een dansvloer een must! NO ECLIPS, NO PARTY!

Muziek

Eclips Mix 1

Eclips Mix 2

Eclips Mix 3

Reviews

Door op 30/09/2018

Super band! Vooraf goed en prettig contact om afspraken te maken en af te stemmen. Op de dag zelf een hele mooie performance. De zangeres Anoushka is van alle markten thuis en heeft een pakkende en mooie stem. Rock, pop en dance classics, alles swingt en we hebben de hele avond op de dansvloer gestaan. We hebben een prachtige bruiloft gehad, Dank!

Contact

Eclips Allround Coverband, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Allround Coverband Eclips

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eclips Allround Coverband

Eclips Allround Coverband is een band uit Gemert. Eclips Allround Coverband speelt muziek in de genres Coverband. Eclips Allround Coverband heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eclips Allround Coverband klinkt als: Allround. Het repertoire van Eclips Allround Coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Eclips Allround Coverband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Eclips Allround Coverband hanteert een richtprijs van €1795 - €2295 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.