Easy Live

  (4)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Singer-songwriter #Rock #Pop
  • Klinkt als Ed Sheeran, Beatles, Jason Mraz, U2, Neil Young, Tom Petty
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €325 - €475

Stuur een persoonlijk bericht naar Easy Live

Check beschikbaarheid
Easy Live, Singer-songwriter, Rock, Pop soloartist

Beste muziekliefhebber. Mijn naam is Anton Arema, muzikant van beroep. Als Easy Live speel ik in mijn eentje op gitaar en/of piano vele hits uit de pophistorie. Twee conservatorium-diploma's en bergen ervaring staan garant voor een avondje top entertainment. Na 25 jaar optreden met verschillende formaties leek het me een uitdaging alles wat ik in al die jaren aan ervaring heb opgedaan als solo-muzikant gestalte te geven. Je kunt me dan ook voor elk soort feest inzetten. Moet het zacht? Dan worden er mooie ballads van bijvoorbeeld James Taylor of Ed Sheeran gespeeld. Mag het ruig? Wat dacht je van Coldplay, Kings of Leon of zelfs Nirvana en Motörhead? Inclusief vette gitaarsolo's want ik gebruik een loop-pedal waardoor dat mogelijk wordt. Sinds jaar en dag word ik door vakbroeders 'de levende jukebox' genoemd. 'Roep een lied en Anton speelt het'. Ik zing het liefst engelstalig pop- en rockrepertoire maar als iemand per se een Nederlandtalige kraker wil horen ben ik ook de beroerdste niet.. Ik volg geen vaste setlijst. Ieder feest is anders. Ieder feest is uniek. Ook jouw feest gaat dat worden. Daar kun je met Easy Live van op aan!

Muziek

Pianoman

Hotel California

Let's twist again

Reviews

Door op 17/01/2020

geweldig contact veel contact met de gasten en speelt zeer gevarieerd.

Door op 16/01/2020

Easy Live heeft al meerdere optredens verzorgt. Contact verloopt soepel en de optredens zijn altijd goed. Ook is de interactie met het publiek altijd aanwezig.

Door op 20/03/2018

Easy Live is een volstrekt fenomeen. Een onvervalste vleesgeworden rockjukebox. Enorme klik met publiek, lef, innemend, supervaardig, hoog tempo, grote inzet en hij zorgt voor de perfecte publieksparticiaptie. Enthousiasme ten top!

Contact

Easy Live, Singer-songwriter, Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anton

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Easy Live

Easy Live is een solo-artiest uit Rotterdam. Easy Live maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Rock & Pop. Easy Live heeft sinds de inschrijving op 15/07/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Easy Live klinkt als: Ed Sheeran, Beatles, Jason Mraz, U2, Neil Young, Tom Petty. Het repertoire van Easy Live bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Easy Live krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Easy Live hanteert een richtprijs van €325 - €475 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.