Ducktape

  • Band   /   Delft
  • #Funk #Coverband #Soul
  • Klinkt als Bruno Mars, BeeGees, Stevie Wonder, Vulfpeck, Amy Winehouse, Jose James, Lawrence, incognito, The PB Underground

Indicatie €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Ducktape

Check beschikbaarheid
Ducktape, Funk, Coverband, Soul band

Ducktape is een 9-koppige funk, soul en popband uit Delft. Deze band bestaat uit ervaren muzikanten die met elkaar een nieuwe funky uitdaging aan wilden gaan! In ons diverse repertoire vind je verrassende funky covers van Bruno Mars en de BeeGees, maar ook soulvolle hitjes van Stevie Wonder en Tower of Power. Ducktape is daarom niet te verwarren met de welbekende grijze plakband, want in tegenstelling tot duct tape zal Ducktape ervoor zorgen dat de voetjes NIET op de vloer blijven plakken!
Een superstrakke 4-mans ritmesectie zorgt voor onze groovy sound. Daarbovenop speelt de blazerssectie bestaande uit trompet, saxofoon en trombone funky loopjes en stomende solo’s. Last but not least veranderen onze twee zangeressen ieder nummer tot een feestje!
Ducktape staat garant voor een onvergetelijk feest, of het nu om een bruiloft, festival, gala, borrel of bedrijfsfeest gaat. Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op!

Muziek

Ducktape - Get Busy

Ducktape - Mr. Magic

Ducktape - Trouble

Reviews

Ducktape heeft nog geen reviews.

Contact

Ducktape, Funk, Coverband, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paula

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ducktape

Ducktape is een band uit Delft. Ducktape speelt muziek in de genres Funk, Coverband & Soul. Ducktape heeft sinds de inschrijving op 01/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ducktape klinkt als: Bruno Mars, BeeGees, Stevie Wonder, Vulfpeck, Amy Winehouse, Jose James, Lawrence, incognito, The PB Underground. Het repertoire van Ducktape bestaat uit alleen covers.

Ducktape hanteert een richtprijs van €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.