Ducktape

  • Band   /   Delft
  • #Funk #Coverband #Soul
  • Klinkt als Bruno Mars, BeeGees, Stevie Wonder, Vulfpeck, Amy Winehouse, Lawrence, incognito, The PB Underground

Indicatie €700 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Ducktape

Check beschikbaarheid
Ducktape, Funk, Coverband, Soul band

Ducktape geeft onvergetelijke feesten!

Privé- of bedrijfsfeest? Zit jij je nog af te vragen hoe je bij jouw feest de voetjes van de vloer gaat krijgen? Geen probleem!

In tegenstelling tot de welbekende grijze plakband zorgt de band Ducktape er namelijk voor dat de voetjes níet op de vloer blijven plakken! Tijdens een optreden van ons zullen de hits van bijvoorbeeld Stevie Wonder en Bruno Mars je om de oren vliegen. Onze 9-koppige bezetting, met onder andere twee prachtige zangeressen en 3 strakke blazers, zal ervoor zorgen dat ons speelplezier op het publiek wordt overgedragen. Deze combinatie van bekende hits, ons speelplezier en de interactie met het publiek zal ervoor zorgen dat elk optreden een feestje wordt! Na het uitbrengen van onze eerste twee videoclips is onze bekendheid in de omgeving Delft/Den Haag in een stroomversnelling geraakt. Live brengen wij dezelfde welbekende hits, met onze eigen karakteristieke twist, ten gehore!

Een boeking bij Ducktape staat garant voor fijn contact in aanloop naar het evenement, een onvergetelijk feest en dat alles voor een zachte prijs!

Stuur ons bij interesse gerust een berichtje om verder te inventariseren naar de mogelijkheden. Onze contactpersoon Paula staat altijd open voor een vrijblijvend praatje om de opties door te nemen!

Muziek

Ducktape - Staying Alive

Ducktape - Always There

Ducktape - Get Busy

Reviews

Boek Ducktape en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ducktape, Funk, Coverband, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lina

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ducktape

Ducktape is een band uit Delft. Ducktape speelt muziek in de genres Funk, Coverband & Soul. Ducktape heeft sinds de inschrijving op 01/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ducktape klinkt als: Bruno Mars, BeeGees, Stevie Wonder, Vulfpeck, Amy Winehouse, Lawrence, incognito, The PB Underground. Het repertoire van Ducktape bestaat uit alleen covers.

Ducktape hanteert een richtprijs van €700 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.