Undecided

  • Band   /   Amsterdam / Haarlem
  • #Pop #Funk #Coverband
  • Klinkt als Bruno Mars, Justin Timberlake, Chaka Khan , Jessie J, Alicia Keys
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €800 - €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar Undecided

Check beschikbaarheid
Undecided, Pop, Funk, Coverband band

Undecided is een feestband bij uitstek en staat gegarandeerd voor feest in zijn meest pure vorm. De fantastische zangers gesteund door background vocals en groove band, nemen u mee langs Robbie Williams, Stevie Wonder, Hall & Oates, Donna Summer en Diana Ross, tikt vervolgens aan bij Marco Borsato en het Goede Doel (kent u die nog?) en schuwen de hedendaagse muziek niet. Denk hierbij aan Bruno Mars, Justin Timberlake, Cee Lo Green, Jessie J., Maroon 5, Train, Adele, en nog veel meer artiesten en bands.
Muziek van de jaren 70, 80, 90, 00 tot de top 40 van nu, zowel Nederlands als Engelstalig. Inmiddels zijn ze een graag geziene “gast” op o.a. bruiloften, jubilea, bij studentenverenigingen, straatfestivals, kroegen en bedrijfsfeesten. Het repertoire is opgebouwd uit een zeer diverse mix van de betere nederpop nummers, dance classics, funk, pop, r&b, rock, soul. De slogan van de band voor een gegarandeerd & geslaagd feest is dan ook:

If you can’t decide, take Undecided !

Muziek

Angles live at the Debitel ...

Finale Countdown - Koningsn...

Radar Love - Debitel Party

Reviews

Boek Undecided en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Undecided, Pop, Funk, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Charles

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Undecided

Undecided is een band uit Amsterdam / Haarlem. Undecided speelt muziek in de genres Pop, Funk & Coverband. Undecided heeft sinds de inschrijving op 08/08/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Undecided klinkt als: Bruno Mars, Justin Timberlake, Chaka Khan , Jessie J, Alicia Keys. Het repertoire van Undecided bestaat uit alleen covers.

Undecided hanteert een richtprijs van €800 - €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.