DJ Nikki

  • DJ   /   Kloetinge
  • #Dance #House
  • Klinkt als Avicii, Oliver Heldens, Afrojack
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €75 - €399

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Nikki

Check beschikbaarheid
DJ Nikki, Dance, House dj

DJ Nikki begon op haar twaalfde met draaien. Toen was het nog allemaal niet serieus bedoeld. Maar in tussen is ze 19 jaar en staat ze regelmatig achter de decks in café the Saloon in Goes, club Leen in Rozenburg en Pinky in Renesse!

Dit is nog niet alles, ook plaatsen zoals Bevrijdingsfestival Vlissingen (2017 en 2019), City of Dance festival (2017, 2018, 2019) in Middelburg, Vestrock in Hulst (2019) en Potatolands festival in Axel (2017, 2018) hebben de beats van Nikki gehoord. Maar er is meer om aan het lijstje toe te voegen, namelijk de Visserijfeesten in Breskens (2018), het Kick-off Festival in Middelburg (2019) en Klomppop (2019)!

Ook verschillende clubs in Antwerpen, Amsterdam, Den Haag en Terneuzen hebben kunnen genieten van haar unieke sound. In de omgeving Zeeland is ze inmiddels ook geen onbekende meer.

Contact

DJ Nikki, Dance, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Danique

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Nikki

DJ Nikki is een DJ uit Kloetinge. DJ Nikki draait muziek in de stijlen Dance & House. DJ Nikki heeft sinds de inschrijving op 16/01/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Nikki klinkt als: Avicii, Oliver Heldens, Afrojack. Het repertoire van DJ Nikki bestaat uit covers en eigen werk.

DJ Nikki hanteert een richtprijs van €75 - €399 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.