Mo Last

Indicatie €50 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Mo Last

Check beschikbaarheid
Mo Last, Deep house, Pop, Dance dj

Ik ben Maurits Last beter bekend als Mo Last, ik ben een DJ van 15. Ik heb al ruim 3 jaar ervaring. Ik heb al op tienerfeesten, eindfeesten, tuinfeesten, verjaardagen en draai deze zomer op een heel groot feest ook heb ik in de Blauwe Engel in Amersfoort gestaan. Draai met goede techniek ook heb ik meerdere cursussen gedaan dus kan ook alle stijlen combineren. Ook bij Pionneer DJ School geweest en ga daar meer doen. Ook produceer ik zelf muziek, dat doe ik al 2 jaar. Mash-ups en remixen van mij zijn all gedraaid door grotere DJ zoals Tomicii.

Muziek

The Power Of Now

Year Mix 2015

Reviews

Boek Mo Last en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mo Last, Deep house, Pop, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mo Last

Mo Last is een DJ uit Utrecht. Mo Last draait muziek in de stijlen Dance, Deep house & Pop. Mo Last heeft sinds de inschrijving op 20/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mo Last klinkt als: Martin Garrix, Feest DJ Ruud, Allround. Het repertoire van Mo Last bestaat uit covers en eigen werk.

Mo Last hanteert een richtprijs van €50 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.