DEATH STAR DISCOTHEQUE

Indicatie €250 - €360

Stuur een persoonlijk bericht naar DEATH STAR DISCOTHEQUE

Check beschikbaarheid
DEATH STAR DISCOTHEQUE, Alternatief, Punk, Indie Rock band

Toen drie tegenpolen besloten in 2018 om hun muzikale krachten te bundelen ontstond er een heel persoonlijk maar bovenal een alternatief eigenwijze sound dat met indie en post-punk invloeden werd doordrenkt. Niet lang daarna verscheen in maart, 2019 de self-titled EP ‘Death Star Discotheque’ met daarop 5 songs. De EP werd direct daarna door de Nederlandse muziek media goed ontvangen en zijn er lovende recensies geschreven. In 2020 verschenen singles ‘Wasting Tme’ en ‘We Are XTC/Dance’ op de streaming platforms Spotify en Bandcamp, beide songs werden gemixt door Pieter ‘Pidah’ Kloos vanuit de Void Studio, te Eindhoven.

Muziek

Falling

Wasted

We Arte XTC-Dance

Reviews

Boek DEATH STAR DISCOTHEQUE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DEATH STAR DISCOTHEQUE, Alternatief, Punk, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DEATH STAR DISCOTHEQUE

DEATH STAR DISCOTHEQUE is een band uit Eindhoven. DEATH STAR DISCOTHEQUE speelt muziek in de genres Alternatief, Punk & Indie Rock. DEATH STAR DISCOTHEQUE heeft sinds de inschrijving op 10/07/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DEATH STAR DISCOTHEQUE klinkt als: Hüsker Dü, Joy Division, . Het repertoire van DEATH STAR DISCOTHEQUE bestaat uit alleen eigen werk.

DEATH STAR DISCOTHEQUE hanteert een richtprijs van €250 - €360 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.