De Zjoem

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Zjoem

Check beschikbaarheid
De Zjoem, Wereldmuziek, Kleinkunst, Folk band

Omdat we als eigenwijs groepje muzikanten iets doen wat anderen niet doen, zijn we moeilijk in een hokje te plaatsen. We houden daar ook niet zo van, van hokjes. Met onze gewaagde en onorthodoxe bezetting (5 blazers, een accordeon en een gitaar) brengen we aanstekelijke muzikale vrolijkheid uit het niemandsland tussen Folk en Volks. Vol invloeden uit verre streken, maar altijd met humor en een onvervalste Brabantse tongval. Het repertoire is gevarieerd: van Rowwen Heze en Ramses Shaffy, tot Teach In en The Rolling Stones. Maar ook een ouderwetse polka wordt door ons niet geschuwd. Gelukkig maakt ons (zelfs voor een leek) herkenbare Zjoem-geluid alles tot een enigszins logisch geheel.

Muziek

Alles of Niks

De Leste

Aan de oevers van de Beerze

Reviews

Boek De Zjoem en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Zjoem, Wereldmuziek, Kleinkunst, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Zjoem

De Zjoem is een band uit Vessem. De Zjoem speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Kleinkunst & Folk. De Zjoem heeft sinds de inschrijving op 08/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Zjoem klinkt als: Rowwen Heze, Caramba, Guus Meeuwis, . Het repertoire van De Zjoem bestaat uit covers en eigen werk.

De Zjoem hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.