De Volle Pont

  • Band   /   Amsterdam
  • #R&B #Rock 'n Roll #Punk
  • Klinkt als The Who, Q65, ? and the Mysterians, Het, The Kinks, The Sonics, The Yardbirds, Bo Diddley, The Outsiders, ZZ en de Maskers, Howlin' Wolf, Dr. Feelgood, Wreckless Eric, Raphael Saadiq, The Rolling Stones, Larry Williams, The Breeders, Les Baroques

Indicatie €250 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar De Volle Pont

Check beschikbaarheid
De Volle Pont, R&B, Rock 'n Roll, Punk band

De ware liefhebber van sixties beat, garagerock, r&b en nederbiet krijgt al snel de kriebels van coverbandjes die de originelen onbedoeld parodiëren. Te gelikt, te braaf, te netjes, te voor de hand liggend... De Volle Pont heeft instinct voor de naakte essentie van rock 'n' roll. De Volle Pont houdt het kort, krachtig, venijnig en ongepolijst. Wat de band ook onder handen neemt (The Who, John Lee Hooker, Larry Williams, The Kinks, The Outsiders of Q65) het klinkt altijd als 1966. Naargelang de omstandigheden past de band het volume aan. Met een repertoire van niet al te geijkte sixties-covers wordt het publiek vermaakt met pophistorisch praktijkonderwijs. Een andere keer loopt het uit op een ruig dansfeestje.

Muziek

De Volle Pont - Anytime at ...

De Volle Pont - Dracula (ZZ...

De Volle Pont - Evil Hearte...

Reviews

Boek De Volle Pont en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Volle Pont, R&B, Rock 'n Roll, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Fanta

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Volle Pont

De Volle Pont is een band uit Amsterdam. De Volle Pont speelt muziek in de genres R&B, Rock 'n Roll & Punk. De Volle Pont heeft sinds de inschrijving op 23/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Volle Pont klinkt als: The Who, Q65, ? and the Mysterians, Het, The Kinks, The Sonics, The Yardbirds, Bo Diddley, The Outsiders, ZZ en de Maskers, Howlin' Wolf, Dr. Feelgood, Wreckless Eric, Raphael Saadiq, The Rolling Stones, Larry Williams, The Breeders, Les Baroques. Het repertoire van De Volle Pont bestaat uit alleen covers.

De Volle Pont hanteert een richtprijs van €250 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.