DE OVERKANT

Indicatie €500 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar DE OVERKANT

Check beschikbaarheid
DE OVERKANT, Nederpop, Progressieve rock band

De Overkant is een band uit Waterland met Nederlandstalig eigen werk. In 2015 is De Overkant opgericht om mee te doen aan de “Ode aan het water”, een reeks van activiteiten om de watersnood in Waterland te herdenken. De Overkant speelde 5 eigen liedjes, geschreven door Jan Schindler, in de kerk van Durgerdam om een bijdrage te leveren aan deze locatie theaterproductie. Na deze productie is de band bij elkaar gebleven en is besloten door te gaan met het maken van eigen muziek en een CD op te nemen. Nederlandstalige muziek met een stevig tempo tot lieve kleine liedjes: De Overkant heeft het allemaal!

Muziek

Zo een mooie dag

Koud aan de dijk

Voelt goed

Reviews

Boek DE OVERKANT en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DE OVERKANT, Nederpop, Progressieve rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DE OVERKANT

DE OVERKANT is een band uit Amsterdam. DE OVERKANT speelt muziek in de genres Nederpop & Progressieve rock. DE OVERKANT heeft sinds de inschrijving op 20/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DE OVERKANT klinkt als: DE DIJK THE BEATLES DOE MAAR THE SCENE . Het repertoire van DE OVERKANT bestaat uit alleen eigen werk.

DE OVERKANT hanteert een richtprijs van €500 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.