De Ceresband

  • Band   /   Wageningen
  • #Jazz #Swing
  • Klinkt als Dutch Swing College Band

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar De Ceresband

Check beschikbaarheid
De Ceresband, Jazz, Swing band

De Ceresband mag zich met haar bestaan van 92 jaar met recht 's Lands Oudste Studenten Jazz- en Dixielandorkest noemen. De band bestaat uit een viertal blazers (trompet, altsax, tenorsax en klarinet), zang, drums, basgitaar, gitaar/banjo, piano en een manager. Al sinds 1926 is de Ceresband van de partij op de mooiste feesten, huwelijken en andere gelegenheden waar een lekker muziekje niet mag ontbreken. Zo spelen wij regelmatig op de Nieuwe of Littéraire Sociëteit 'De Witte', hebben we elk jaar een jazznight met andere studentenjazzbands, vertrekken wij in het voorjaar naar de zonnige Côte d'Azur voor een heerlijk weekje muziek maken en van de zon genieten tijdens het filmfestival in Cannes en weten de verliefde Franse stelletjes ons altijd weer te vinden voor bijvoorbeeld een optreden op een prachtig Frans château tijdens hun huwelijk.

In bes,

De Ceresband

Het mooiste wat er is!

Muziek

Bourbon Street Parade

Bad, Bad Leroy Brown

St. James Infirmary

Reviews

Boek De Ceresband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Ceresband, Jazz, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Ceresband

De Ceresband is een band uit Wageningen. De Ceresband speelt muziek in de genres Jazz & Swing. De Ceresband heeft sinds de inschrijving op 28/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Ceresband klinkt als: Dutch Swing College Band. Het repertoire van De Ceresband bestaat uit alleen covers.

De Ceresband hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.