Coverband XITE

  • Band   /   Amersfoort
  • #Pop #Soul #Disco
  • Klinkt als misschien wel de leukste coverband

Indicatie €900 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband XITE

Check beschikbaarheid
Coverband XITE , Pop, Soul, Disco band

Coverband Xite
De lekkerste hits van toen en nu met veel plezier en entertainment gebracht. Soul, pop, disco; alles komt voorbij voor iedere doelgroep.
Al 12 jaar ervaring en met een bezetting van 7 muzikanten inclusief blazers, zangeres én zanger een zeer afwisselend repertoire. Van Stevie Wonder tot Pharrel en van Tina Turner tot Katy Perry. Van de jaren tachtig tot de huidige hitlijsten. Aangevuld met top geluid en schitterend licht verzorgt Xite een compleet optreden voor ieder evenement.
Of het nu in hét live-muziekcafé van Amersfoort Miles is, een bedrijfs- of bruiloftsfeest of voor 3000 man op De Hof tijdens Koningsnacht, het moet swingen en een feest zijn voor publiek en band. Van kleine setting tot een groots (buiten) optreden, Xite past zich makkelijk aan, mede door te werken met vaste technici.

Muziek

Price Tag

Hold On

Umbrella

Reviews

Boek Coverband XITE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Coverband XITE , Pop, Soul, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arjen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband XITE

Coverband XITE is een band uit Amersfoort. Coverband XITE speelt muziek in de genres Disco, Pop & Soul. Coverband XITE heeft sinds de inschrijving op 20/06/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband XITE klinkt als: misschien wel de leukste coverband. Het repertoire van Coverband XITE bestaat uit alleen covers.

Coverband XITE hanteert een richtprijs van €900 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.