Color Changing Egg

  (1)
  • Band   /   Utrecht
  • #Country #Blues #Folk
  • Klinkt als Bob Dylan | Dolly Parton | Johnny Cash | Creedence Clearwater Revival
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Color Changing Egg

Check beschikbaarheid
Color Changing Egg, Country, Blues, Folk band

Color Changing Egg (CCE) is een vierkoppige formatie die op speelse wijze eigen werk afwisselt met een breed repertoire aan covers en die inkleurt met meerstemmige zang, gitaren, violen, lichte percussie, mandoline en banjo. Met interpretaties van klassiekers van o.a. Johnny Cash, Dolly Parton, Bob Dylan en Creedence Clearwater Revival en het onvervalste Nashvillegeluid van zangeres Isha krijgt CCE je gasten zeker aan het dansen!

Of je nu een band zoekt voor een bedrijfsfeest, festival of bruiloft, of je verjaardag viert in je huiskamer of restaurant en op zoek bent naar passende begeleiding: CCE maakt je avond compleet. Een avond poprock covers? Geen probleem, de band verandert als dat nodig is in een standaard formatie met drummer Jerome. Omdat de band beschikt over een eigen PA-systeem is alleen een stopcontact al voldoende voor een spetterend optreden...

CCE speelde afgelopen jaren op talloze feesten, festivals, podia en in verschillende huiskamers. Een greep: het Burgerweeshuis Deventer, Kasteeltuinen Festival, Hoge Veluwe Wilde Weken, Appelparade, Dutch Design Week, Fruittuinenfestival Amsterdam, Strowis en Stayokay Utrecht. Voorjaar 2019 verschijnt de eerste EP met drie zelfgeschreven nummers.

Muziek

Some Evenings

Falling Down

The Number Two

Reviews

Door op 19/06/2017

Ze kwamen langs bij het Gigstarter café en gaven een heerlijke show vol folk, country, pop en meer! Met zowel eigen werk als covers zorgden ze voor de juiste sfeer op het evenement. Het contact vooraf liep ook vlekkeloos dus mocht je iets willen bespreken of vragen, dan staan ze er altijd voor open.

Contact

Color Changing Egg, Country, Blues, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jona

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Color Changing Egg

Color Changing Egg is een band uit Utrecht. Color Changing Egg speelt muziek in de genres Country, Blues & Folk. Color Changing Egg heeft sinds de inschrijving op 05/04/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Color Changing Egg klinkt als: Bob Dylan | Dolly Parton | Johnny Cash | Creedence Clearwater Revival . Het repertoire van Color Changing Egg bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Color Changing Egg krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Color Changing Egg hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.