Close2fire

Indicatie €300 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Close2fire

Check beschikbaarheid
Close2fire, Pop, Indie Rock, Singer-songwriter band

begonnen als akoestisch vrienden-duo, ondertussen een vierkoppige-band uit Noord-Holland. De muzikale vriendengroep speelt zowel eigen werk als popsongs in een toegankelijke stijl. Het hoge bereik en de lage stem van de twee frontmannen zorgen er voor dat ze een unieke harmonie kunnen neer zetten. Door de energie van de drums, de fijne basloopjes, meeslepende gitaarriffs, tamboerijn en mondharmonica zorgt Close 2 Fire voor een onvergetelijke performance.

Muziek

That place

Free

Why

Reviews

Close2fire heeft nog geen reviews.

Contact

Close2fire, Pop, Indie Rock, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sjoerd

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Close2fire

Close2fire is een band uit Castricum. Close2fire speelt muziek in de genres Pop, Indie Rock & Singer-songwriter. Close2fire heeft sinds de inschrijving op 20/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Close2fire klinkt als: The kooks, Coldplay, Jack Johnson, Ed Sheeran. Het repertoire van Close2fire bestaat uit covers en eigen werk.

Close2fire hanteert een richtprijs van €300 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.