Claudy

  (2)
  • Soloartiest   /   Tilburg
  • #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Stephanie Struijk, Blof, Daniel Kist, Nielson, Daniel Lohues, Abel, Claudia de Breij, Marco Borsato
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Claudy

Check beschikbaarheid
Claudy, Singer-songwriter, Pop soloartist

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg.
 Ze heeft altijd een passie voor muziek gehad en schrijft persoonlijke luisterliedjes. Ze schrijft Nederlandstalige teksten die recht uit haar hart komen. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar brabants accent.
Slechts gewapend met een akoestische gitaar en haar warme stemgeluid brengt ze haar liedjes solo ten gehore.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje ‘Hier En Nu’ van Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij stond Claudy maar liefst tweemaal op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en won zij de regionale finale van Popsport. Ze heeft historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg).

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. Verder volgde ze workshops bij onder andere Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Tim Akkerman (ex zanger Di-rect).
Vanaf juli 2018 is de EP ‘Ouder’ verkrijgbaar via o.a. Spotify en iTunes. Hierop staan drie eigen geschreven (luister)liedjes. Haar videoclip ‘Ouder’ is begin april 2019 gereleased.
Tenslotte heeft Claudy als ongekend talent op radio Veronica mogen spelen, in het radioprogramma ‘Muziek & zo’ van Eefke Boelhouwers op Omroep Brabant en op KRO NCRV radio.

Muziek

Geschenk

Ouder

Elke Keer Weer

Reviews

Door op 31/10/2018

Het contact was uitstekend. De artiest was keurig op tijd en maakte een aangename, hartelijke indruk. Ze neemt graag de tijd om zich vooraf in alle rust te focussen en begeeft zich liever na afloop tussen het publiek. Het concert werd zeer goed ontvangen. Haar liedjes komen het beste tot zijn recht als er echt aandachtig geluisterd kan worden.

Door op 27/10/2018

het was een bijzonder optreden, door de zeer aparte intieme lokatie en maar zeker ook door de pure Claudy :-)
Het optreden was top geregeld!

Contact

Claudy, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Claudy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Claudy

Claudy is een solo-artiest uit Tilburg. Claudy maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter & Pop. Claudy heeft sinds de inschrijving op 22/10/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Claudy klinkt als: Stephanie Struijk, Blof, Daniel Kist, Nielson, Daniel Lohues, Abel, Claudia de Breij, Marco Borsato. Het repertoire van Claudy bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Claudy krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Claudy hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.