Charades

  • Band   /   Middelharnis
  • #Rock #Alternatief
  • Klinkt als Brand New, Basement, Deftones

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Charades

Check beschikbaarheid
Charades, Rock, Alternatief band

Charades is een jonge alternatieve rockband met invloeden van oa. Brand New en Basement. Melancholische nummers resulteren in bitterzoete klanken die onder je huid kruipen en af en toe de haren overeind laten staan. De band bestaat uit zanger/gitarist Gerben Kieviet, bassist Frank Mastenbroek en drummer Rick Kouwenberg. Op 26 mei verscheen de eerste EP van Charades, genaamd "Grey Pillar Sky", bij White Russian Records. De band speelde al eerder in het voorprogramma van Donnerwetter in De Spot, maar ze speelden ook op de podia van Extase Tilburg, Klomppop, Flakkeese Dagen en Bevrijdingsfestival Zeeland. De band werd vernoemd in de top 5 beste optredens van 3voor12 op Klomppop 2017.

Muziek

Undress

Colours

Skin

Reviews

Boek Charades en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Charades, Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Charades

Charades is een band uit Middelharnis. Charades speelt muziek in de genres Rock & Alternatief. Charades heeft sinds de inschrijving op 10/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Charades klinkt als: Brand New, Basement, Deftones. Het repertoire van Charades bestaat uit alleen eigen werk.

Charades hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.