Brassta La Vista

  • Band   /   Rotterdam
  • #Jazz #Brass #Ska
  • Klinkt als Rebirth Brass Band, Youngblood Brass Band, Hypnotic Brass Ensemble

Indicatie €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar Brassta La Vista

Check beschikbaarheid
Brassta La Vista, Jazz, Brass, Ska band

Scheurende solo’s, eigenzinnig eigen werk, dikke Ska, pompende brass covers van bekende nummers, energiek, hip, dynamisch en intens! Dat is waar Brassta La Vista voor staat!
Deze 8-koppige brassband die vooral bestaat uit oud leden van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, wil zich absoluut niet in een hokje laten plaatsen!

“One performance by Brassta La Vista brought together the young and the old, many of whom didn’t make use of the comfy sofas and chairs arranged around the band like a living room setting because the music was swinging too hard for anyone to be able to sit still.” (www.to10.nl)

Met de kick-off die ze vorig jaar hebben beleefd, zijn er vele enthousiaste reacties gekomen op deze frisse jonge formatie, en zijn ze dus hard op weg om hun stempel te drukken in de muziekscene. De aanstekelijke mix van eigen werk en covers wordt met enthousiasme neergezet en laat het publiek geen moment stilstaan. Van ska tot pop, een feestje is het gegarandeerd!

Brassta La Vista stond ondermeer op Jazz in Duketown, North Sea Round Town, Amersfoort Jazz Festival, en speelden ze in het befaamde Jazzcafé Dizzy! Met het vooruitzicht op nog meer prachtige optredens hebben deze mannen een volledig nieuwe set klaarstaan voor de festivals, dus zorg ervoor dat je erbij bent!

Bezetting:
Trompet - Roel van der Zande
Trompet - Tom Ridderbeekx
Altsax - Donald Simoen
Baritonsax - Dennis Te Woerd
Trombone - Sam Thomas
Trombone - Junior Huigen
Sousafoon - Bart van Gorp
Drums - Mitchell Damen

Muziek

Rush Hour

Summer Shake

Tatatouille

Reviews

Brassta La Vista heeft nog geen reviews.

Contact

Brassta La Vista, Jazz, Brass, Ska band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Junior

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Brassta La Vista

Brassta La Vista is een band uit Rotterdam. Brassta La Vista speelt muziek in de genres Jazz, Brass & Ska. Brassta La Vista heeft sinds de inschrijving op 14/03/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Brassta La Vista klinkt als: Rebirth Brass Band, Youngblood Brass Band, Hypnotic Brass Ensemble. Het repertoire van Brassta La Vista bestaat uit covers en eigen werk.

Brassta La Vista hanteert een richtprijs van €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.