Bounds Of Modesty

  • Band   /   Amsterdam
  • #Punk #Rock #Pop
  • Klinkt als Blink 182 meets Mumford and Sons, Green Day, The Wonder Years, Paramore, Owl City, Good Charlotte, As It Is, U2, Angels And Airwaves

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Bounds Of Modesty

Check beschikbaarheid
Bounds Of Modesty, Punk, Rock, Pop band

Bounds Of Modesty is een pop punk band uit het hart van Amsterdam. Met een geluid wat doet denken aan de moderne en klassieke pop punk giganten als The Wonder Years en blink-182 zijn deze jongens op een missie om dit genre te fuseren met theatrale invloeden en hart. Vers, jeugdig en cinematisch. Deze vier roekeloze jongens hebben al heel wat meegemaakt in hun strijd naar de top van de Europese pop punk scene, met indrukwekkende resultaten. Zo werden ze in 2012 genomineerd voor Best Band Of Holland, en wonnen ze in de daar op volgende jaren talloze prijzen. Momenteel heeft Bounds Of Modesty aan de soundtrack gewerkt voor de Nederlandse speelfilm 'Dromers', die in April in premiere komt. Met hun film-geïnspireerde visuals en catchy college rock sound is Bounds Of Modesty er zeker van dat zij twee werelden van media perfect kunnen combineren, om zo de grens tussen muziek luisteren en muziek beleven te doen vervagen.

Muziek

The Heart Wants

Concrete

Our Dancing Days

Reviews

Boek Bounds Of Modesty en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bounds Of Modesty, Punk, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bounds Of Modesty

Bounds Of Modesty is een band uit Amsterdam. Bounds Of Modesty speelt muziek in de genres Pop, Punk & Rock. Bounds Of Modesty heeft sinds de inschrijving op 21/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bounds Of Modesty klinkt als: Blink 182 meets Mumford and Sons, Green Day, The Wonder Years, Paramore, Owl City, Good Charlotte, As It Is, U2, Angels And Airwaves. Het repertoire van Bounds Of Modesty bestaat uit alleen eigen werk.

Bounds Of Modesty hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.