Blue Ray Springwater

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Blue Ray Springwater

Check beschikbaarheid
Blue Ray Springwater, Singer-songwriter, Akoestisch, Americana band

BLUE RAY SPRINGWATER

Op 11-jarige leeftijd schreef ik mijn eerste lied. Een groot woord voor een aangepaste tekst op de klassieker: “Er kwam een boer uit Zwitserland”. Het was in Blitterswijck voor de afscheidsavond bij het kampvuur. Gelukkig is uit die tijd (1963) alles verloren gegaan.
Daarom heeft Blue Ray Springwater geen verleden en alleen maar toekomst. In 2011 overleed mijn broer. Kort daarvoor was ik begonnen met gitaarles. In een vloek en een zucht schreef ik toen een aantal liedjes. Over ziekte, dood, verderf en andere onzin waar we mee worden opgevoed, maar al zingend wordt dit alles bestreden en keert de levensvreugde terug. Alleen kan ik niet zoveel. Samen iets meer. Nu in ieder geval met Bart Gooren. Dat is alles waar Brotherhood over gaat. Inmiddels zijn een aantal nummers opgenomen. Op de eigen website staan wat uitgebreidere schetsen en op soundcloud een paar afgeronde nummers. Maar live zijn we nu 2 mannen, 2 stemmen en een gitaar. Blue Ray Springwater is geboren en gaat zich gedragen als een serieuze laatbloeier.

Muziek

The Hangman

Carry Me, Bury Me

Please, Please

Reviews

Boek Blue Ray Springwater en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Blue Ray Springwater, Singer-songwriter, Akoestisch, Americana band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Riny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Blue Ray Springwater

Blue Ray Springwater is een band uit Utrecht. Blue Ray Springwater speelt muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Americana. Blue Ray Springwater heeft sinds de inschrijving op 20/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Blue Ray Springwater klinkt als: eigen wijs, maar laat maar horen als er iets van herkenning is. Het repertoire van Blue Ray Springwater bestaat uit alleen eigen werk.

Blue Ray Springwater hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.