Mind the Gap

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Mind the Gap

Check beschikbaarheid
Mind the Gap, Americana, Country, Folk band

MIND THE GAP
Inmiddels een bekende naam in Maastricht en omstreken en zeker bij de liefhebbers van semi-akoestische americana. In 2018 een tour gemaakt door Ierland. Ook aldaar veel op straat gespeeld!
De band bestaat uit door de wol geverfde muzikanten die een gevarieerd repertoire zonder poeha en op een bescheiden volume ten gehore brengen. Dus niet enkel op grotere of kleinere festivals of in concertzalen (daar spelen ze natuurlijk ook graag!). Neen, ook in kleinere horecazaken zoals eetgelegenheden en koffieshops. Maar Mind the Gap komt desgewenst ook bij u thuis optreden. En zonder dat de buren hoeven te verhuizen of de autoriteiten moeten bellen.
De band past zich graag aan aan ùw omgeving en wensen.

REPERTOIRE
Het repertoire bestaat uit americana-muziek, een mix van country, folk en singer-songwriter liedjes. Het omvat liedjes van mensen als Mary Gauthier, Eliza Gilkinson, Richard Thompson, Rhianon Giddens, Wilco, John Hiatt maar ook een aantal eigen instrumentale nummers.

WAAR VOOR GELD
Een standaard optreden bestaat uit twee keer 45 minuten of desgewenst drie keer 30 minuten (vaststelling in overleg).
Uiteraard staat daar een onkostenvergoeding voor de band tegenover. Het vaste bedrag hiervoor is minimaal € 100. Dat kan uiteraard worden aangevuld tot € 150 door de organisator(en) of door open-case-opbrengst voor de band.

WIE ZIJN ZE:
Frans Heijerman: accordeon
Willy Schenk: zang en gitaar
Jos van Cann: basgitaar
Paul Hertoghs: (slide)gitaren en mandoline

Muziek

Ring On The Sill

What I'm Looking For Now

Two Times

Reviews

Boek Mind the Gap en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mind the Gap, Americana, Country, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mind the Gap

Mind the Gap is een band uit Maastricht/Eijsden. Mind the Gap speelt muziek in de genres Americana, Country & Folk. Mind the Gap heeft sinds de inschrijving op 25/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mind the Gap klinkt als: Americana, country en folkrock. Het repertoire van Mind the Gap bestaat uit covers en eigen werk.

Mind the Gap hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.