Raymunda Bloezz

  • Band   /   Rotterdam
  • #Soul #Blues #Rock
  • Klinkt als Raymunda, Beth Hart, Janis Joplin, Etta James, Jimy Hendrix, Gary Moore, Ted Nudgent, maar vooral als Raymunda

Indicatie €300 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Raymunda Bloezz

Check beschikbaarheid
Raymunda Bloezz, Soul, Blues, Rock band

Raymunda Bloezz is het best te omschrijven als een powerblues/rock band. De zangeres heeft een stem zoals blues moet klinken. Ze kan helemaal los gaan in de up tempo nummers, maar ook heel ingetogen in gevoelige slow blues nummers zijn. Kortom, het is een sensatie om het mee te maken! De bandleden zijn door de wol geverfd in verschillende muziek stijlen. Wat voorbeelden van de muzikanten van Bloezz zijn o.a. Jimy Hendrix, Beth Hart, Etta James, ACDC, Mothers Finest ect. Wij zijn geen band om in een easy listening omgeving te plaatsen, op festivals komen wij het best tot ons recht

Muziek

Four Roses and the blues

Red Wine

Voodoo

Reviews

Raymunda Bloezz heeft nog geen reviews.

Contact

Raymunda Bloezz, Soul, Blues, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raymunda

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Raymunda Bloezz

Raymunda Bloezz is een band uit Rotterdam . Raymunda Bloezz speelt muziek in de genres Soul, Blues & Rock. Raymunda Bloezz heeft sinds de inschrijving op 31/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Raymunda Bloezz klinkt als: Raymunda, Beth Hart, Janis Joplin, Etta James, Jimy Hendrix, Gary Moore, Ted Nudgent, maar vooral als Raymunda. Het repertoire van Raymunda Bloezz bestaat uit covers en eigen werk.

Raymunda Bloezz hanteert een richtprijs van €300 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.