BLEND MUSIC

Indicatie €650 - €1050

Stuur een persoonlijk bericht naar BLEND MUSIC

Check beschikbaarheid
BLEND MUSIC, Easy Listening, Country, Romantiek band

Welkom, super leuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen!

Met veel plezier verzorgen we livemuziek op maat bij allerlei gelegenheden in binnen- en buitenland. We hebben een breed repertoire opgebouwd met een mooie mix van liedjes vanaf de jaren 60 tot nu, die we elk in een mooi BLEND jasje uitvoeren. Onder de naam “Scott & Young” schrijven we ook onze eigen muziek (o.a. te beluisteren op Spotify).

Wij zijn Michaël & Lisanne en samen vormen we BLEND MUSIC met onze stemmen en een gitaar. Alweer 14 jaar geleden, tijdens onze studie aan het Conservatorium, hebben we elkaar leren kennen en sindsdien zijn we niet meer gestopt met samen muziek maken. En om de vraag: “Zijn jullie ook een setje?” alvast te beantwoorden; ja dat zijn we al 13 jaar! We vinden het dan ook heel bijzonder om onze liefde voor muziek samen te kunnen delen.

Gaan jullie trouwen?
De muziek verzorgen voor een trouwceremonie is wat ons betreft een van de mooiste dingen die je als muzikant kunt doen. Onderdeel zijn van zo’n bijzonder intiem moment is iedere keer weer magisch. Om een ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken, studeren we met alle liefde die liedjes in die voor jullie een extra bijzondere betekenis hebben. Uitgevoerd in een mooi BLEND arrangement!
We hebben van tevoren uitgebreid contact en denken graag met jullie mee over de muzikale invulling. Door onze ervaring weten we goed wat wel en wat niet werkt, en wat er allemaal mogelijk is. En er is heel veel mogelijk!

Voor elk optreden maken we een offerte op maat afhankelijk van de wensen, speelduur en de verzoeknummers. We komen graag in contact om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.
Stuur ons gerust een berichtje.

Wie weet tot snel!

Muziek

Jackson LIVE (Johnny Cash &...

Roller Coaster Live - BLEND...

BLEND MUSIC LIVE - Compilatie

Reviews

Boek BLEND MUSIC en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

BLEND MUSIC, Easy Listening, Country, Romantiek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisanne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BLEND MUSIC

BLEND MUSIC is een band uit Utrecht. BLEND MUSIC speelt muziek in de genres Easy Listening, Country & Romantiek. BLEND MUSIC heeft sinds de inschrijving op 13/10/2023 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BLEND MUSIC klinkt als: Simon & Garfunkel, Susan & Freek. Het repertoire van BLEND MUSIC bestaat uit covers en eigen werk.

BLEND MUSIC hanteert een richtprijs van €650 - €1050 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.