Blake Middle

  (1)
  • Band   /   Sliedrecht
  • #Rock #Punk #Hard Rock
  • Klinkt als Foo Fighters / Greenday / Queens of the Stone Age / Blink 182 / Di-rect / The Offspring / Sum 41 / Nickelback
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Blake Middle

Check beschikbaarheid
Blake Middle, Rock, Punk, Hard Rock band

Blake Middle, de meest verse radio- en vlekvriendelijke punk/pop/rockcoverband langs de Merwede.

De band is eind 2016 ontsproten uit een brainstormsessie tussen Ben de Ruiter (drums/potten/pannen) en Patrick Stuij (gitaar/lekker schreeuwen). Na uitgebreid marktonderzoek kwamen zij tot de ontdekking dat zij de door hen geliefde liederen niet vaak vertolkt hoorden worden. We hebben het dan over de classics uit onze jeugd van pak 'm beet maar niet te hard Blink 182, Sum 41, Offspring, Green Day en soortgelijke goedklinkende herrie.

Zij besloten om zich sterk te maken voor dit repertoire zodat deze klassiekers niet worden vergeten! Omdat dat met z'n tweeën wel kan maar niet de voorkeur geniet werd dit duo al rap aangevuld met jong talent Robin de Bruin (gitaar, huiswerkpro) en oud talent Mark Kwakernaak (dikke snaren). En omdat dit rariteitenkabinet ook een BOB behoeft werd na 86 audities Michel Kroon (microfoon) aangenomen.

Verwacht een show met snelle (lukt best), strakke (lukt ook alleraardigst) en intense (mooi woord maar we bedoelen snelle) hits van bovengenoemde bands maar wees niet verrast wanneer u een herkenbaar lied van een Queens of the Stone Age of een Wolfmother of een Foo Fighters hoort. Nu is het geen verrassing meer, maar goed.

Anyway.

Blake Middle is klaar om op te treden!!

Muziek

BM 2

Blake Middle

BM

Reviews

Door op 13/10/2017

Hele fijne band om mee te werken, ze weten wat ze aan het doen zijn. Met hun enthausiasme en verfrissende reportoire spatten ze van het podium. Verrassend, aanstekelijk en heel veel lol.

Contact

Blake Middle, Rock, Punk, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Blake Middle

Blake Middle is een band uit Sliedrecht. Blake Middle speelt muziek in de genres Rock, Punk & Hard Rock. Blake Middle heeft sinds de inschrijving op 10/10/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Blake Middle klinkt als: Foo Fighters / Greenday / Queens of the Stone Age / Blink 182 / Di-rect / The Offspring / Sum 41 / Nickelback. Het repertoire van Blake Middle bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Blake Middle krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Blake Middle hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.