Blake Middle, Rock, Punk, Hard Rock band

Blake Middle live @ Cafe Spider

Blake Middle

Check het profiel!

09/11/2019 21:30

Blake Middle, de meest verse radio- en vlekvriendelijke punk/pop/rockcoverband langs de Merwede.

De band is eind 2016 ontsproten uit een brainstormsessie tussen Ben de Ruiter (drums/potten/pannen) en Patrick Stuij (gitaar/lekker schreeuwen). Na uitgebreid marktonderzoek kwamen zij tot de ontdekking dat zij de door hen geliefde liederen niet vaak vertolkt hoorden worden. We hebben het dan over de classics uit onze jeugd van pak 'm beet maar niet te hard Blink 182, Sum 41, Offspring, Green Day en soortgelijke goedklinkende herrie.

Zij besloten om zich sterk te maken voor dit repertoire zodat deze klassiekers niet worden vergeten! Omdat dat met z'n tweeën wel kan maar niet de voorkeur geniet werd dit duo al rap aangevuld met jong talent Robin de Bruin (gitaar, huiswerkpro) en oud talent Mark Kwakernaak (dikke snaren). En omdat dit rariteitenkabinet ook een BOB behoeft werd na 86 audities Michel Kroon (microfoon) aangenomen.

Verwacht een show met snelle (lukt best), strakke (lukt ook alleraardigst) en intense (mooi woord maar we bedoelen snelle) hits van bovengenoemde bands maar wees niet verrast wanneer u een herkenbaar lied van een Queens of the Stone Age of een Wolfmother of een Foo Fighters hoort. Nu is het geen verrassing meer, maar goed.

Anyway.

Blake Middle is klaar om op te treden!!Datum
09/11/2019
Tijd
21:30
Entreeprijs
Gratis
Locatie
Cafe Spider
Meerweg 5
Balk

Optredens van Blake Middle


Er staan nog geen events in de agenda van Blake Middle.