Bas de Meijer

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Bas de Meijer

Check beschikbaarheid
Bas de Meijer, Hip Hop, Rap, Singer-songwriter band

Bas de Meijer is geen onbekend gezicht in de Hip Hop scene. Onder zijn vorig alias BDM won hij in 2007 de prestigieuze muziek prijs Hooikoorts, Dat heeft hem geen windeieren gelegd. Vele optredens volgden waaronder op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen en nam hij zijn eerste nummers op in de studio van Paskal Jakobsen (BLØF).

In 2009 verscheen in samenwerking met compagnon DJ Tempo de EP ‘Illegaal Woorden Bezit’ en in 2010 de EP ‘Het Zeeuwse Hoofdmenu’ wat in een uitverkochte ‘De Spot’ in Middelburg gepresenteerd werd. Vanuit daar volgden vele optredens, slaagde Bas aan het SAE (School of Audio Engineering) te Rotterdam en bouwde zijn eigen opname studio. Dit resulteerde in zijn debuut album ‘Mijn Moment’ wat in 2014 verscheen. Hierop werkte hij o.a. samen met Danny Vera aan het nummer ‘What Life Brings’ wat o.a. bij 3FM en in een uitverkocht Paradiso ten gehore werd gebracht. In 2016 werd dit opgevolgd met zijn 2e studio album ‘Op Eigen Kracht’.

In 2018 is het tijd voor een nieuwe en frisse start en besluit verder te gaan onder zijn eigen naam ‘Bas de Meijer. Bas is een muzikalere weg ingeslagen door met een complete live band te gaan spelen, de BDM Live Experience. Bas wil een volwassen sound neer zetten en een breed publiek aanspreken. Op 14 Juni 2018 zag de EP ‘Vanaf Hier’ het licht. Na optredens op o.a. Concert at Sea en het voorprogramma van Chef’Special op het Zeeland Nazomer Festival, wil Bas met zijn live band in 2019 laten zien wat hij waard is.

Muziek

Alles Wat Ik zoek

Dit Moet Het Leven Zijn

Zee van Gedachtes

Reviews

Boek Bas de Meijer en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bas de Meijer, Hip Hop, Rap, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bas de Meijer

Bas de Meijer is een band uit Vlissingen. Bas de Meijer speelt muziek in de genres Hip Hop, Rap & Singer-songwriter. Bas de Meijer heeft sinds de inschrijving op 22/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bas de Meijer klinkt als: Diggy Dex, Typhoon. Het repertoire van Bas de Meijer bestaat uit alleen eigen werk.

Bas de Meijer hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.