Die Vers

  • Band   /   Beverwijk
  • #Rock #Pop #Hip Hop
  • Klinkt als Typhoon, Doe Maar, Diggy Dex

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Die Vers

Check beschikbaarheid
Die Vers, Rock, Pop, Hip Hop band

Frisse Nederlandstalige hiphop op een stevig bedje van diverse stijlen, met de ambitie om rap met een gevarieerde live band te brengen. Dat is Die Vers. De band is ontstaan in 2014 en sindsdien knalt de energie uit de oefenruimte op een weiland in Castricum. De verschillende achtergronden in deze zevenmans band zorgen ervoor dat geen nummer hetzelfde klinkt en dat alles vol passie en positiviteit wordt gebracht. De nummers vertellen stuk voor stuk herkenbare verhalen en de refreinen zijn regelrechte hits die je verrassend snel meezingt en nog lang zullen blijven hangen. Met enthousiasme wordt rap gemixt met rock, country, pop, poëzie en een portie aanstekelijke humor.

Contact

Die Vers, Rock, Pop, Hip Hop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gerald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Die Vers

Die Vers is een band uit Beverwijk. Die Vers speelt muziek in de genres Rock, Hip Hop & Pop. Die Vers heeft sinds de inschrijving op 07/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Die Vers klinkt als: Typhoon, Doe Maar, Diggy Dex. Het repertoire van Die Vers bestaat uit alleen eigen werk.

Die Vers hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.