Bandeville

  (2)

Indicatie €600 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Bandeville

Check beschikbaarheid
Bandeville, Tributeband, Americana, Blues band

Band

Het nieuwe album van Bandeville is in oktober uitgekomen.
Met eigen arrangementen bouwt BanDeVille verder op songs die Willy Deville in 2002 speelde tijdens een uniek unplugged concert in Berlijn. Bluesy, Americana, melodische nummers van Deville zelf maar ook van Ry Cooder, John Hiat, Chuck Willis kwamen voorbij. bijv. Let it be me, Spanish Harlem, Hound Dog, You better move on, Story book love, Demasiado Corazon, Hey Joe enz.
De optredens van Bandeville worden druk bezocht.

Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen wel aanspreken. Bandeville heeft deze songs in een nieuw jasje gestoken en eigen arrangementen gemaakt zodat er een fris eigentijds repertoire is ontstaan dat door het evillepubliek enthousiast wordt begroet. Van romantisch melodisch in het begin van de avond tot een swingend zuid-Amerikaans op het einde. Bandeville is dus eigenlijk geen tributeband maar neemt de songs van DeVille als uitgangspunt voor een eigen interpretatie. Opvallend hierbij is dat er steeds meer jongeren naar deze optredens komen. Het “nieuwe jaren 60-70 geluid” in een eigentijds “2018” arrangement spreekt aan, een nieuwe hype. Met het nieuwe album dat Bandeville in het voorjaar uitbrengt zal deze aandacht hopelijk verder toenemen

Bandeville speelt op een semi-akoustisch niveau in de kleine café’s tot licht versterkt in de grotere zalen in een bezetting met: zanger, drummer, bassist, gitarist, saxofonist en pianist.
Deze muzikanten hebben hun sporen ruimschoots verdiend in tal van bekende bands zoals: Bots, Joe Coverband, Bluesaround, Houdoe, Blind Eye en Trigger.

Muziek

Live in Kultkefee 2

Liveopname compilatie

Bandeville live in Kultefee

Reviews

Door op 12/09/2018

Het was een fantastische avond. De muziek van Bandeville is helemaal top. Precies zoals omschreven: de eerste set rustige sfeevolle Americana songs van Deville en in de tweede set lekker swingen. Echte profmuzikanten die weten hoe je een optreden moet verzorgen. Ook het publiek vond het te gek, iedereen was vol lof over Bandeville. Er zijn veel fans bijgekomen!

Door op 22/05/2018

Het was een fantastisch optreden. Keigoede muzikanten en prima geluid. De muziek sprak iedereen aan, er werd dan ook flink gedanst.
Voor herhaling vatbaar!

Contact

Bandeville, Tributeband, Americana, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bandeville

Bandeville is een band uit Deurne. Bandeville speelt muziek in de genres Tributeband, Americana & Blues. Bandeville heeft sinds de inschrijving op 12/12/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bandeville klinkt als: Willy (Mink) Deville. Het repertoire van Bandeville bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bandeville krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Bandeville hanteert een richtprijs van €600 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.