Back to Blondie

  • Band   /   Nijmegen
  • #Tributeband
  • Klinkt als Blondie

Indicatie €850 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Back to Blondie

Check beschikbaarheid
Back to Blondie, Tributeband band

Back to Blondie, a tribute to…

One way or another, Heart of Glass, Atomic, Maria, Rapture, Call me, Denis en nog veel meer hits komen voorbij in de wervelende show van Back to Blondie. Voor de ‘jongens’ én ‘meisjes’ van toen herleven de jaren ’70 en ‘80 tijdens een optreden van deze unieke Nederlandse tributeband. Niet voor niets is Back to Blondie (publieks)winnaar van ‘The Battle of the Tributebands’.
De 5 muzikanten van Back to Blondie kruipen helemaal in de huid van de legendarische, nog steeds optredende band. Ze brengen hun shows met enorm veel energie, plezier en creativiteit maar ook met aandacht voor licht, effecten, presentatie én publiek.
Back to Blondie startte in 2015 als project. Door muzikanten met liefde voor de authentieke sound van de New Yorkse band. Maar zij bleken niet de enigen met passie voor Blondie. Een hele grote groep muziekliefhebbers blijkt toch stilletjes verliefd te zijn (geweest) op Debbie Harry. En had misschien wel een of meerder posters boven zijn of haar bed hangen. Maar ze kennen achteraf ook veel meer dan dat ene deuntje.

Voor wie het even niet meer precies weet: In 1974 richtten Chris Stein en Deborah Harry de band Blondie op en Andy Warhol bedenkt het uiterlijk van Debbie. Nadat de band in 1978 in Europa doorbreekt met het Buddy Holly-achtige nummer 'Denis' (Plastic Letters) volgen de albums 'Parallel Lines', 'Eat to the beat' en 'Autoamerican'. Hiermee vestigt de van oorsprong punkrockband definitief haar naam en scoren ze vele wereldhits. Na een periode van afwezigheid komt de band in 1999 terug en scoort met het nummer Maria meteen een nummer 1 hit. Nog steeds tourt Blondie de wereld rond en in april 2017 kwam het 11e (!) studioalbum uit onder de titel Pollinator.

Blondie heeft ruim 15 wereldhits op haar naam staan. Hits die je misschien niet meteen kan opnoemen maar die bij de eerste maten meteen 'Oh ja, die is ook van hun' oproepen. Je hoeft geen fan te zijn voor een absolute 'oh ja' avond. Back to Blondie (her)kent iedereen!

www.backtoblondie.nl

Muziek

Rapture

Shayla

Pretty baby

Reviews

Boek Back to Blondie en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Back to Blondie, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roelof

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Back to Blondie

Back to Blondie is een band uit Nijmegen. Back to Blondie speelt muziek in de genres Tributeband. Back to Blondie heeft sinds de inschrijving op 26/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Back to Blondie klinkt als: Blondie. Het repertoire van Back to Blondie bestaat uit alleen covers.

Back to Blondie hanteert een richtprijs van €850 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.