At Your Service

  (3)
  • Band   /   Zwolle
  • #Pop #Disco #Coverband
  • Klinkt als John Mayer, Pitbull, The Baseballs, Guus Meeuwis, Nielson, Van Morrison, Marvin Gaye, Bill Withers, Norah Jones, Billy Joel, Hermes House Band, Grease, Katrina & The Waves, Eric Clapton, Amy McDonald, Andre Hazes, Beyonce, Daft Punk, De Dijk, Anouk
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €999 - €3499

Stuur een persoonlijk bericht naar At Your Service

Check beschikbaarheid
At Your Service, Pop, Disco, Coverband band

Deze jonge, energieke 4-mans formatie zorgt ervoor dat zij zich geheel aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Door de vele mogelijkheden, het enorme repertoire en de ervaring van de bandleden (TVOH, The Cool Quest, Lange Frans, Lisa Lois, Nielson) voorziet At Your Service elke gelegenheid van spetterende live muziek met nét dat beetje extra. Van kleinere feestjes tot evenementen met 2000 personen, At Your Service maakt er een feest van!

Formaties:
- AYS "Unplugged"
Akoestische formatie waarbij de band zich tussen de liedjes door kan verplaatsen!

- AYS "Semi-Acoustic"
Akoestische formatie die licht wordt versterkt, zodat de mensen vooraan kunnen dansen, en achteraan kunnen blijven kletsen.

- AYS "Plugged-In"
Elektrische instrumenten, klaar om de voetjes van de vloer te krijgen! Achtergrondmuziek bij de inloop nog steeds mogelijk.

- AYS "XL"
Uitbreiding van Plugged-In tot knallende 6 koppige formatie met extra toetsenist en zangeres waardoor de presentatie een boost krijgt. Meer moderne muziek mogelijk.

- AYS "XXL" Uitbreiding van XL tot spetterende 8 koppige formatie met extra trompettist en saxofonist, waardoor het podium er nog energieker uitziet en de muziek met de echte blazers het meest tot zijn recht komt.

Combinaties maken tussen formaties is ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Muziek

Locked Out of Heaven

Fireball - At Your Service

Let Me Entertain You - At Y...

Reviews

Door op 07/01/2019

Bedankt At Your Service voor een onvergetelijk feest bij Villa Beukenhof! We hebben alleen maar positieve reacties gehad op jullie optreden, wat zijn we blij dat we jullie hebben gevraagd om te spelen op onze bruiloft. Bizar wat jullie kunnen en hoe jullie inspelen op de gasten. We begrepen dat er zelfs verzoeknummers werden gespeeld. We zijn ook super blij dat we hebben besloten om bij de Semi-Acoustic versie een saxofonist erbij te boeken, wat voegt dat een extra dimensie toe zeg, ongelooflijk hoe jullie 5-en op elkaar ingespeeld zijn en wat voor knalfeest jullie kunnen geven! Wat leuk is, is dat je van te voren enkele verzoeknummers kan insturen die ze speciaal instuderen, en dat is echt super tot zijn recht gekomen op het feest. Ook hun gehele speellijst kan je doorlopen waarbij je precies kan aangeven wat je wel en niet wilt. Kortom, geweldig! Bedankt!

Door op 07/01/2019

Het optreden van At Your Service op onze bruiloft was echt geweldig! Wat een super stem heeft Joep. Samen met de band hebben ze echt een fantastisch optreden neergezet, het maakte de avond helemaal af. We kregen zoveel positieve reacties over de muziek. Sommige mensen zeiden zelfs dat ze soms dachten dat de originele muziek aan stond maar dan was het de band die nog aan het spelen was. De communicatie met Joep voorafgaand aan de dag ging heel goed. Samen kwamen we tot een goed programma voor de avond. We hadden een akoestische set tijdens de receptie en tijdens het feest de plugged in formatie.

Door op 07/01/2019

Voor ons bruiloftsfeest waren we op zoek naar een band met een breed repertoire, een leuke uitstraling en die rekening houdt met de locatie en het aantal gasten voor het volume. AYS heeft daarin al onze (hoge) verwachtingen waargemaakt.
Bij AYS kan er vooraf gekozen worden in welke setting ze komen spelen; akoestisch, semi, plugged-in, of nog een stapje groter. Vanwege onze locatie en ideeën gekozen voor de semi-akoestische formatie. Onze twijfel vooraf was of dit niet te eenvoudig zou zijn voor een feest en of er nog wel op gedanst kon worden, maar de bandleden van AYS weten ook in deze formatie een geweldige sfeer te creëren en alles uit hun instrumenten te halen. Van onze gasten hebben we veel complimenten gekregen voor onze band keuze.
Uniek aan AYS is het enorme repertoire (500+) waarvan je zelf je voorkeuren mag opgeven, plus een aantal verzoekjes welke ze speciaal instuderen. Het contact vooraf over de offerte en invulling van de avond verliep zeer prettig en rechtstreeks met een van de bandleden.
We hopen deze band snel weer een keer te kunnen horen spelen!

Contact

At Your Service, Pop, Disco, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joep

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over At Your Service

At Your Service is een band uit Zwolle. At Your Service speelt muziek in de genres Pop, Disco & Coverband. At Your Service heeft sinds de inschrijving op 11/10/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van At Your Service klinkt als: John Mayer, Pitbull, The Baseballs, Guus Meeuwis, Nielson, Van Morrison, Marvin Gaye, Bill Withers, Norah Jones, Billy Joel, Hermes House Band, Grease, Katrina & The Waves, Eric Clapton, Amy McDonald, Andre Hazes, Beyonce, Daft Punk, De Dijk, Anouk. Het repertoire van At Your Service bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: At Your Service krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

At Your Service hanteert een richtprijs van €999 - €3499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.