Arsenic Motion

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Arsenic Motion

Check beschikbaarheid
Arsenic Motion, Rock, Funk, Alternatief band

Arsenic Motion is een Nederlandse rock band geformeerd in Almere/ Utrecht. De band bestaat uit een trio; Thomas Scheltens (lead vocals, gitaar), Arda Koldas (basgitaar) en Daniel Maldonado (backing vocals, drums).

De bands muziek is een mix van moderne rock en funk muziek, maar heeft geleidelijk over het afgelopen jaar uitgebreid met een variatie van meerdere genres en werd een gebalanceerde mix van invloeden. Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine en veel meer artiesten, beïnvloeden het geluid van de band.

Arsenic Motion heeft zijn eerste succes behaald in Nederland met het winnen van VERS competitie (2015) en het deelnemen aan de finales van Flavourland (2 keer). De band's debuut EP "Universal Animals" is sinds 22 september 2017 te horen op o.a. Spotify.

Muziek

Symbiotic

Yellow Window

Universal Animals

Reviews

Boek Arsenic Motion en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Arsenic Motion, Rock, Funk, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daniel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Arsenic Motion

Arsenic Motion is een band uit Almere. Arsenic Motion speelt muziek in de genres Rock, Alternatief & Funk. Arsenic Motion heeft sinds de inschrijving op 31/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Arsenic Motion klinkt als: Red Hot Chili Peppers. Het repertoire van Arsenic Motion bestaat uit alleen eigen werk.

Arsenic Motion hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.