Annette Vogel

  (4)

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Annette Vogel

Check beschikbaarheid
Annette Vogel, Akoestisch, Folk, Singer-songwriter ensemble

Annette Vogel - singersongwriter/ vocaliste/ gitaar
Mario Kaspers - bassist

ANNETTE VOGEL
"Eigen muziek, lekker in het gehoor en weer eens wat anders dan mainstream."

Annette Vogel kocht als vijftienjarige tiener een gitaar, leerde zichzelf een aantal akkoorden aan en zong na drie weken het lied "House of New Orleans" onder het Rijksmuseum.Dit was het begin van haar muzikale carrière.
Als straatmuzikante reisde ze door Europa,vestigde zich in Groningen en speelde daar in verschillende formaties waarvoor zij de muziek schreef. Momenteel vormt zij een duo met haar partner en bassist Mario Kaspers.Zij spelen eigen nummers.

Annette is een songwriter die opvalt door haar eigenzinnige stijl. Haar muziek is beinvloed door Brits/ Amerikaanse folk.
Naast haar eigen nummers speelt Annette ook solo en bestaat haar repetoire uit liedjes van Leonard Cohen, Joan Baez, Simon and Garfunk en een mix van hedendaagse songwriters zoals bijvoorbeeld Ed Sheeran, Adele, Billie Elish. Als duo en als solo-artiest is ze zeer geschikt voor optredens in restaurants, lunch-rooms en intieme kleine feestjes. Ook wordt zij regelmatig gevraagd voor openingen van exposities.

Mario en Annette spelen bijna elke week op het podium van Expocafé Zamen in Amsterdam.
In de zomer van 2018 maakten ze een muzikale tour in de USA; ze waren geboekt oa in New York, Baltimore, Nashville en Fayetteville (AR). In het voorjaar van 2019 is het duo na een auditie toegelaten tot het netwerk van de Musiciens du Metro Parisienne in Parijs.
Annette’s platenkast bevat onder andere Sandy Denny (Fairport Convention), Joan Baez en John Coltrane. Klinkt als Joni Mitchel, Suzanne Vega, Katie Melua.
Annette studeerde Schoolmuziek en saxofoon aan het Conservatorium in Groningen. Ze volgde een post-music-educationopleiding aan het Conservatorium in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.annettevogel.nl

.

Muziek

April 26 Guernica

This town / Niall Horan cover

But there is Rosie

Foto's

Reviews

Door op 13/04/2022

het optreden was leuk en voor herhaling vatbaar. Iedereen was zeer te spreken over de muziek. Het was oergezellig daarmee en het allerbeste gewenst.Wie weet hebben wij jullie nog een keer nodig. Groetjes Piet en Carla van Weenen

Door op 11/04/2022

Annette en Mario zijn echte muzikanten. Ze zijn heel professioneel, komen op tijd en stellen geen onredelijke eisen. Ook muzikaal vond ik het heel goed, de stem van Annette is prachtig en de podium presence is dik in orde. Een aanrader dus, voor een akoestisch of semi akoestisch optreden.

Door op 13/03/2022

Annette heeft een puur en authentiek stemgeluid, echt een eigen voice. Ze brengt met haar muziek een fijne energie. Zowel prettig tijdens een lunch of diner als tijdens het begin van een feestelijke avond. We hebben jaren van Annette haar liedjes mogen genieten en zien haar graag nog bij ons op het podium.

Contact

Annette Vogel, Akoestisch, Folk, Singer-songwriter ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Annette

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Annette Vogel

Annette Vogel is een ensemble uit Amsterdam. Annette Vogel speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Folk & Singer-songwriter. Annette Vogel heeft sinds de inschrijving op 27/11/2015 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Annette Vogel klinkt als: Suzanne Vega, Joni Mitchel . Het repertoire van Annette Vogel bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Annette Vogel krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Annette Vogel hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.