Annette Vogel

  (1)

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Annette Vogel

Check beschikbaarheid
Annette Vogel, Easy Listening, Folk, Singer-songwriter ensemble

Annette Vogel - singersongwriter/ vocaliste/ gitaar
Mario Kaspers - basgitaar
Tom Vos - cajon
Vrolijk trio uit Amsterdam. Speelt eigen werk, klinkt funky, folky, afwisselend met mooie luisterliedjes. Geschikt voor restaurants,terrassen, cafe's, podia op festivals, luisterconcerten.
KUNNEN EIGEN VERSTERKERS MEENEMEN

ANNETTE VOGEL
Annette Vogel kocht als vijftienjarige tiener een gitaar, leerde zichzelf een aantal akkoorden aan en zong na drie weken het lied "House of New Orleans" onder het Rijksmuseum.Dit was het begin van haar muzikale carrière.
Annette is een songwriter die opvalt door haar eigenzinnige stijl. Haar muziek is beinvloed door Brits/ Amerikaanse folk.
Samen met Mario Kaspers op bas vormt zij een duo dat opvalt in de Amsterdamse songwriters- scene. Mario speelt zijn partijen virtuoos passend in de songs. Jazzy,funky. Tal van doorleefde onderwerpen komen aan bod in de teksten.
Zij hebben enkele CD"s uitgebracht en zij maakten een tour door de USA. Het duo is geselecteerd voor musiciens du métro in Parijs, waar zij regelmatig naar toe reizen om concerten te geven.
Annette studeerde saxofoon en schoolmuziek aan het Conservatorium in Groningen. Ze volgde een post-musiceducationopleiding aan het Conservatorium in Amsterdam.
Zie voor meer info: www.annettevogel.nl

Muziek

Why does it take so long

Cut the crap

Formless creature

Reviews

Door op 13/09/2019

Het was een zeer prettige samenwerking. We gaan ze zeker nog een keer boeken!

De artiesten kwamen op tijd, de communicatie vooraf verliep heel soepel en ze waren zeer professioneel. De muziek was heel mooi en passend voor onze Bagels & Beans vestiging.

Contact

Annette Vogel, Easy Listening, Folk, Singer-songwriter ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Annette

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Annette Vogel

Annette Vogel is een ensemble uit Amsterdam. Annette Vogel speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Folk & Singer-songwriter. Annette Vogel heeft sinds de inschrijving op 27/11/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Annette Vogel klinkt als: Suzanne Vega, Joni Mitchel . Het repertoire van Annette Vogel bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Annette Vogel krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Annette Vogel hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.