Annette Vogel

  (1)

Indicatie €100 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Annette Vogel

Check beschikbaarheid
Annette Vogel, Akoestisch, Folk, Singer-songwriter soloartist

Annette Vogel - singersongwriter/ vocaliste/ gitaar
Mario Kaspers - bassist

ANNETTE VOGEL
Annette Vogel kocht als vijftienjarige tiener een gitaar, leerde zichzelf een aantal akkoorden aan en zong na drie weken het lied "House of New Orleans" onder het Rijksmuseum.Dit was het begin van haar muzikale carrière.
Als straatmuzikante reisde ze door Europa, speelde in verschillende formaties en vormt momenteel het trio VogelWho? waarvoor zij alle liedjes zelf schrijft.

Annette is een songwriter die opvalt door haar eigenzinnige stijl. Haar muziek is beinvloed door Brits/ Amerikaanse folk.
Naast haar eigen nummers bestaat haar repetoire uit liedjes van Leonard Cohen, Joan Baez, Simon and Garfunkel, en een mix van hedendaagse songwriters zoals bijvoorbeeld Ed Sheeran, Adele, Billie Elish. Zeer geschikt voor optredens in restaurants.

Mario Kaspers is de vaste bassist van Annette. Als duo spelen ze elke week in Expocafé Zamen in Amsterdam.
In de zomer van 2018 maakten ze een muzikale tour in de USA; ze waren geboekt oa in New York, Baltimore, Nashville en Fayetteville (AR). In het voorjaar van 2019 is het duo na een auditie toegelaten tot het netwerk van de Musiciens du Metro Parisienne in Parijs.
Annette’s platenkast bevat onder andere Sandy Denny (Fairport Convention), Joan Baez en John Coltrane. Klinkt als Joni Mitchel, Suzanne Vega, Katie Melua.
Annette studeerde Schoolmuziek en saxofoon aan het Conservatorium in Groningen. Ze volgde een post-music-educationopleiding aan het Conservatorium in Amsterdam.
www.annettevogel.nl

.

Muziek

This town / Niall Horan cover

When we were young/ Adele c...

Someone you loved / Lewis C...

Foto's

Reviews

Door op 13/09/2019

Het was een zeer prettige samenwerking. We gaan ze zeker nog een keer boeken!

De artiesten kwamen op tijd, de communicatie vooraf verliep heel soepel en ze waren zeer professioneel. De muziek was heel mooi en passend voor onze Bagels & Beans vestiging.

Contact

Annette Vogel, Akoestisch, Folk, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Annette

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Annette Vogel

Annette Vogel is een solo-artiest uit Amsterdam. Annette Vogel maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Folk & Singer-songwriter. Annette Vogel heeft sinds de inschrijving op 27/11/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Annette Vogel klinkt als: Suzanne Vega, Joni Mitchel . Het repertoire van Annette Vogel bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Annette Vogel krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Annette Vogel hanteert een richtprijs van €100 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.