Amy Acoustic

Indicatie €350 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Amy Acoustic

Check beschikbaarheid
Amy Acoustic, Akoestisch, Jazz, A capella band

Afgelopen half jaar hebben wij, Dirk Overbeek, Caroline Rutten en Siebren Zijlstra, gewerkt aan arrangementen van Amy Winehouse songs voor Accordeon, zang en akoestische gitaar. Ons initiatief is begonnen vanuit een samenwerking tussen Dirk (accordeon) en Siebren (gitaar). Zij zijn gevraagd om een theaterstuk over Amy Winehouse van achtergrond muziek te voorzien. Hiervoor hebben zij stukken van Amy Winehouse bewerkt voor accordeon en gitaar. Na het theaterstuk kregen zij hier zoveel positieve reacties op, dat ze hebben besloten om een zangeres erbij te vragen (Caroline) om meer mensen te kunnen bereiken met hun muziek.

Nu werken ze nog steeds wekelijks op het conservatorium in Arnhem tussen alle andere lessen en repetities door aan nieuwe arrangementen van Amy Winehouse songs.

Ons repetoire bestaat alleen maar uit muziek van Amy Winehouse. Hierbij spelen wij originals van Amy Winehouse en de nummers die zij gecovered heeft. Onze muziek is uiterst geschikt voor achtergrond, maar als het nodig kunnen wij ook een leuke show neerzetten.

Reviews

Amy Acoustic heeft nog geen reviews.

Contact

Amy Acoustic, Akoestisch, Jazz, A capella band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dirk

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Amy Acoustic

Amy Acoustic is een band uit Arnhem/Deventer. Amy Acoustic speelt muziek in de genres Akoestisch, Jazz & A capella. Amy Acoustic heeft sinds de inschrijving op 24/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Amy Acoustic klinkt als: Amy Winehouse. Het repertoire van Amy Acoustic bestaat uit alleen covers.

Amy Acoustic hanteert een richtprijs van €350 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.