Aïsha & Anthony

  • Band   /   Amsterdam
  • #Soul #Jazz #R&B
  • Klinkt als Mariah Carey

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Aïsha & Anthony

Check beschikbaarheid
Aïsha & Anthony, Soul, Jazz, R&B band

Ppl’s Passion
Aisha (Zangeres) & Anthony (Zanger, pianist & gitarist) hebben elkaar ontmoet op de muziekopleiding PACT in Amsterdam. Ze zochten elkaar daar al erg snel op, omdat ze de zelfde muziekgenre deelde. Na een tijdje samen hebben gejammed wisten ze allebei dat het op muziekgebied goed klikte en zo ontstond het duo Ppl’s Passion.

Aisha
Mijn naam is Aisha, 20 jaar jong en woon in Amsterdam.
Als klein meisje zong ik altijd achter mijn computer, maar durfde nooit voor mensen op te treden.
Tot dat ik in 2012 door mijn zus ben opgegeven voor The Voice Kids. Op dat moment is het voor mij allemaal begonnen en wist ik dat ik iets ging doen met muziek.

Door de loop van de jaren heb ik op veel podia mogen optreden, waaronder; Ziggo Dome, Paradiso, Koninklijk Theater Carré en Club Dauphine.

Anthony
Mijn naam is Anthony, 21 jaar jong en woon in Amsterdam.
Als 6-jarige hoorde ik dat mijn zus bij een koor ging zingen en als mijn zus iets deed moest ik dat ook. Dus ik heb tot mijn twaalfde gezongen in een koor, waar ik heel veel ervaring heb opgebouwd.
In de tussentijd heb ik ook op gitaarles gezeten en dat doe ik nu vanaf mijn 8ste.
Daarna ben ik piano heel boeiend gaan vinden en ben op les gegaan. Ik vond dat zo leuk, dat ik een muziek opleiding ging volgen.

De opleiding heeft mij geleerd hoe ik het beste iemand kan begeleiden, welke sounds ik moet gebruiken en wat mijn positie is in een band/duo.

Door de loop van de jaren heb ik op leuke podia mogen optreden, waaronder; Sugar Factory, Bitterzoet, Melkweg en restaurants.

Muziek

New york - Aisha & Anthony

No Diggity

I cant make you love me

Reviews

Boek Aïsha & Anthony en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Aïsha & Anthony, Soul, Jazz, R&B band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anthony

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Aïsha & Anthony

Aïsha & Anthony is een band uit Amsterdam. Aïsha & Anthony speelt muziek in de genres Soul, Jazz & R&B. Aïsha & Anthony heeft sinds de inschrijving op 09/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Aïsha & Anthony klinkt als: Mariah Carey. Het repertoire van Aïsha & Anthony bestaat uit covers en eigen werk.

Aïsha & Anthony hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.