12:04

  • Band   /   Haarlem
  • #Rock #Hip Hop #Funk
  • Klinkt als 12:04 brengt met een crossover van Rock, Funk, Rap en nog andere stijlen, een ‘groovend’ eigen repertoire met een goede en leuke dynamiek, anno NU!

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar 12:04

Check beschikbaarheid
12:04, Rock, Hip Hop, Funk band

12:04 zet een strakke show neer, met veel energieke, maar ook rustige momenten.
12:04 brengt met een crossover van Rock, Funk, Rap en nog andere stijlen, een ‘groovend’ eigen repertoire met een goede en leuke dynamiek, anno NU!. Deze verrassende mix, voortkomend uit de diverse muzikale achtergronden van de bandleden, zorgt voor een eigenwijze en herkenbare sound die je pakt en meesleept.

Show garantie!!!

Deze band laat podia op hun grondvesten schudden. Met energieke explosies afgewisseld door relaxte flows zet deze band een solide performance neer. Gegarandeerd een show.

Muziek

(Now) Dance

Dirtbag

Retaliation

Reviews

Boek 12:04 en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

12:04, Rock, Hip Hop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Eddo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 12:04

12:04 is een band uit Haarlem. 12:04 speelt muziek in de genres Funk, Hip Hop & Rock. 12:04 heeft sinds de inschrijving op 11/06/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 12:04 klinkt als: 12:04 brengt met een crossover van Rock, Funk, Rap en nog andere stijlen, een ‘groovend’ eigen repertoire met een goede en leuke dynamiek, anno NU!. Het repertoire van 12:04 bestaat uit alleen eigen werk.

12:04 hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.