Wanted

  (1)

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Wanted

Check beschikbaarheid
Wanted, Akoestisch, Easy Listening, Americana band

Twee zangeressen (Mirella ten Dam en Linda Scholten) worden begeleid door twee gitaristen (Arjan Schreurs en Remco Hiddink). De basis wordt gevormd door de prachtige samenzang van de twee zangeressen, die sinds de jeugd al samen zingen en elkaar vocaal inmiddels blindelings kunnen vinden. Dit wordt aangevuld met de stemmen van de ervaren gitaristen tot een 4-stemmig samenzang. Door het akoestische karakter is het volume en muziek keuze naar wens te regelen, van easy listening, naar meer uptempo genre. Dit maakt Wanted een gewilde band.
De band bestaat al jaren en heeft inmiddels al op diverse festivals en gelegenheden gespeeld en met een heel gevarieerd repertoire. Van nummers uit de jaren ‘60 tot de meer moderne nummers, allemaal in een akoestisch jasje gestoken. Ideaal voor een gezellige gelegenheid; live muziek waarbij toch lekker gekletst kan worden. Van receptie, theater, festival, feest tot café.

Muziek

Seven Bridges Road

I'm a believer

Leaving on a jet-plane

Reviews

Door op 25/03/2019

de groep is gewoon super ik hadt ze van 14.00 tot 17.00 geboekt de feest ging door met buffet en zij vermaakt ons tot einde feest en dat was om 18.30 niets was hun te veel gewoon lekker gezongen en super groep

Contact

Wanted, Akoestisch, Easy Listening, Americana band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arjan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wanted

Wanted is een band uit Aalten. Wanted speelt muziek in de genres Akoestisch, Easy Listening & Americana. Wanted heeft sinds de inschrijving op 22/03/2018 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wanted klinkt als: Akoestische versies van The Eagles, Beatles, Crowded House, 70's, 80's. Het repertoire van Wanted bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Wanted krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Wanted hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.