Trio Ritm'O

  (8)
  • Band   /   Arnhem
  • #Wereldmuziek #Latin #Gipsy
  • Klinkt als Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €650 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Trio Ritm'O

Check beschikbaarheid
Trio Ritm'O, Wereldmuziek, Latin, Gipsy band

Op zoek naar de perfecte Spaanse live muziek? Kies voor de professionals van trio Ritm'O. Al zo'n twintig jaar brengen de heren van trio Ritm'O hun muziek op podia in binnen- en buitenland. Trio Ritm'O specialiseert zich in de muziekstijl die bekend staat onder de naam Rumba Flamenca of Rumba Catalana. Bij het grote publiek is deze stijl vooral bekend van the Gipsy Kings maar vooral de wat oudere liefhebbers zullen namen als Manitas de Plata, Manolo Sanlucar en Peret wellicht herkennen. Daarnaast spelen zij tal van klassiekers uit het (latin) jazz repertoire, zoals 'Besamé Mucho', 'Guantanamera', maar ook nummers van het Rosenberg trio, Django Reinhardt en heel veel meer! Heerlijke muziek, subliem uitgevoerd op een prettig geluidsniveau. Ook te beluisteren via Spotify, Itunes enz.

* De genoemde tarieven zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. *

** De genoemde tarieven zijn uitsluitend voor feesten in de privé sfeer ( bruiloften, verjaardagen e.d.). Voor optredens Bij Horeca, bedrijfsfeesten, theaters etc; tarieven op aanvraag. **

*** Bij annulering van de kant van de boekende partij door force majeure (bijvoorbeeld Covid maatregelen) worden er geen kosten in rekening gebracht en komen gemaakte overeenkomsten te vervallen. ***

Muziek

El Porompompero

Moorrea

El Muerto Vivo

Foto's

Reviews

Door op 22/05/2022

Trio Ritm'o was de ideale opener voor ons folkfestival. Ze brachten meteen een heel leuke, relaxte sfeer op het terrein. Goed gitaarwerk, en goed uitgebalanceerde set ! grts uit Bokrijk, Belgë

Door op 28/05/2021

Vanaf het eerste moment super leuk contact gehad met Trio Ritm’O. Ten alle tijden zijn ze enorm flexibel geweest. Het optreden op onze bruiloft was fantastisch! Alle Spaanse hits werden vol passie gespeeld. Wij hebben onwijs genoten van het gitaarspel en de zang. Trio Ritm’O maakte er een feestje van, en hun optreden was voor ons de kers op de taart! Met 10 sterren waardering doen we hen eigenlijk te kort. Voor iedereen die een fantastisch optreden zoekt met heerlijke gitaarmuziek, is Trio Ritm’O echt een aanrader!

Door op 19/10/2020

Heel erg graag wilden wij gitaarmuziek op onze bruiloft. Heel heel heel erg graag. Bv. Gypsy Kings, maar het budget liet helaas niet alles toe. Toen vernamen wij van het bestaan van Trio Ritm'O. Het eerste contact was plezierig tijdens een gig, wat speelden zij lekkere muziek! In het cafe gingen meerdere mensen staan, voetjes van de vloer, het ene nummer na het andere, technisch erg goed, goede chemie met de aanwezigen,...die moesten we hebben! Ze bleken beschikbaar, en bleven beschikbaar, zowel tijdens de eerst geplande datum toen Corona ons deed besluiten om datum uit te stellen, als tijdens de bruiloft later in augustus. Er was natuurlijk geen feest mogelijk, wel een taartmoment en een klein diner. De band was vanaf het begin erg flexibel, positief ingesteld en hoopgevend. Ze hebben, alle coronamaatregelen in acht nemend, geweldig opgetreden tijdens zowel het taartmoment als 's avonds tijdens het diner. Ze wisten ook de juiste momenten te kiezen, zoals entree of op het moment dat wij iets van een openingsdans opvoerden. Ook was er nu weer veel chemie, hadden zij gevoel voor humor en waren zij de uiterst betrouwbare partner gebleken om in deze lastige tijden wat te organiseren.
Vragen we hen ooit opnieuw? JA! Kunnen wij hen aanbevelen? JA!
Kennen zij Gypsy Kings nummers? JA! Hoe spelen zij ons favoriete nummer van Buena Vista (Chan)? Muy bien!!
Heel erg bedankt heren! Jullie zijn top!

Annet en Iwan

Contact

Trio Ritm'O, Wereldmuziek, Latin, Gipsy band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trio Ritm'O

Trio Ritm'O is een band uit Arnhem. Trio Ritm'O speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Latin & Gipsy. Trio Ritm'O heeft sinds de inschrijving op 25/06/2018 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trio Ritm'O klinkt als: Gipsy Kings, Los Reyes, buena vista social club. Het repertoire van Trio Ritm'O bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Trio Ritm'O krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Trio Ritm'O hanteert een richtprijs van €650 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.