Steelstreet

  (41)
  • Band   /   Amsterdam
  • #60s #Rock 'n Roll #Pop
  • Klinkt als The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley
  • 70 geverifieerde boekingen

Indicatie €395 - €995

Stuur een persoonlijk bericht naar Steelstreet

Check beschikbaarheid
Steelstreet, 60s, Rock 'n Roll, Pop band

Steelstreet garandeert engelachtige meerstemmigheid, een energieke performance en de behoefte om te twisten en te shouten zoals in de jaren '50 en '60. Dit Amsterdamse duo bestaat uit twee multi-instrumentalisten die gevarieerde liedjes schrijven over gedachtenspinsels, de liefde en het leven, verpakt in een jasje van oldschool pop. Het is elk nummer weer een verrassing wie de lead vocal zingt, wie welk instrument bespeelt en welke verzoekjes er worden gespeeld, wat leidt tot een dynamische en unieke ervaring: van intiem akoestisch tot aan springlevende rock ‘n roll.

Muziek

Levensdans

Marleen

Amsterdam

Reviews

Door op 10/06/2024

The guys brought the mood to our party. Punctual and positive. The music was amazing and even the rain didn't stop them from performing.

Door op 04/06/2024

Leuke en vrolijke muziek, waar goed op gedanst kan worden! Goede show, fijne sfeer. Maakte ons feestje helemaal compleet!

Door op 19/06/2023

Het was vanaf het begin een prettig contact en we konden vlot goede afspraken maken. Op de dag van hun optreden op een feestavond van onze vereniging waren ze prima op tijd om alles klaar te zetten en voor te bereiden.
Het werd een geslaagde feestavond, waaraan de muziek zeker heeft bijgedragen. Naarmate de avond vorderde kwam de sfeer er goed in en uiteindelijk gingen er nog de nodige voetjes van de vloer. Steelstreet, nogmaals bedankt voor jullie sfeervolle muziek en zang en veel succes bij verdere optredens.

Optredens van Steelstreet

Meer optredens

Contact

Steelstreet, 60s, Rock 'n Roll, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Caspar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Steelstreet

Steelstreet is een band uit Amsterdam. Steelstreet speelt muziek in de genres 60s, Rock 'n Roll & Pop. Steelstreet heeft sinds de inschrijving op 27/01/2019 in totaal 70 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Steelstreet klinkt als: The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley. Het repertoire van Steelstreet bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Steelstreet krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 41 reviews.

Steelstreet hanteert een richtprijs van €395 - €995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.