Steelstreet

  (25)
  • Band   /   Amsterdam
  • #60s #Rock 'n Roll #Pop
  • Klinkt als The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley
  • 42 geverifieerde boekingen

Indicatie €160 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Steelstreet

Check beschikbaarheid
Steelstreet, 60s, Rock 'n Roll, Pop band

Steelstreet garandeert engelachtige meerstemmigheid, een energieke performance en de behoefte om te twisten en te shouten zoals in de jaren '50 en '60. Dit Amsterdamse duo bestaat uit twee multi-instrumentalisten die gevarieerde liedjes schrijven over gedachtenspinsels, de liefde en het leven, verpakt in een jasje van oldschool pop. Het is elk nummer weer een verrassing wie de lead vocal zingt, wie welk instrument bespeelt en welke verzoekjes er worden gespeeld, wat leidt tot een dynamische en unieke ervaring: van intiem akoestisch tot aan springlevende rock ‘n roll.

Muziek

Levensdans

Marleen

Amsterdam

Reviews

Door op 01/12/2021

In de aanloop naar het optreden steeds goed contact onderhouden om alles af te stemmen. De communicatie verliep soepel en de heren zijn goed bereikbaar. Steelstreet was ook erg bereid om mee te denken in onze wensen en verzoeken om er voor te zorgen dat het optreden past bij wat we voor ogen hadden.

Het optreden zelf was heel leuk en bracht precies de sfeer bij ons evenement die we zochten. Ook van de bezoekers kregen we veel positieve reacties. Voor een volgende keer zouden we weer deze keuze maken!

Door op 01/10/2021

Steelstreet was de eerste band die we tegenkwamen op Gigstarter en we waren meteen zo onder de indruk van hun geluid! Na nog even wat verder gezocht te hebben, bleven we toch bij hen uitkomen dus we hebben contact met ze gelegd met het verzoek of zij wilden komen spelen op onze bruiloft. Het contact met de band verliep heel prettig en we hebben doorlopend goed met ze af kunnen stemmen. De band heeft met hun twee sets de sfeer van onze bruiloft naar een hoger niveau getild en enorm bijgedragen aan de magie van onze dag, waarvoor enorm veel dank. We hebben genoten van jullie en jullie geweldige sound. Alle goeds jongens!

Door op 20/09/2021

Wil je het aan je gasten laten of ze mogen dansen op swingende muziek of gewoon lekker met elkaar kunnen kletsen met gezellige achtergrond muziek? Dan moet je echt de jongens van Steelstreet hebben. Voor onze bruiloft hebben ze echt de perfecte sfeer neergezet met hun chille repertoire. Ondanks dat ze maar met z'n tweetjes zijn, klinkt het echt alsof ze met veel meer zijn. De warme, volle geluiden van de contrabas, het mooie gitaarspel, de verassende mondharmonica en goede zang hebben onze avond helemaal perfect gemaakt. Thanks mannen!

Contact

Steelstreet, 60s, Rock 'n Roll, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sierk

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Steelstreet

Steelstreet is een band uit Amsterdam. Steelstreet speelt muziek in de genres 60s, Rock 'n Roll & Pop. Steelstreet heeft sinds de inschrijving op 27/01/2019 in totaal 42 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Steelstreet klinkt als: The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley. Het repertoire van Steelstreet bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Steelstreet krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 25 reviews.

Steelstreet hanteert een richtprijs van €160 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.