Steelstreet

  (7)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Rock 'n Roll #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €160 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Steelstreet

Check beschikbaarheid
Steelstreet, Rock 'n Roll, Singer-songwriter, Pop band

Steelstreet’s bezetting bestaat uit gitaar, contrabas, mondharmonica en drie stemmen. We spelen meerstemmige golden-oldies uit de jaren 60 van o.a. the Beatles en Elvis Presley, en zelfgeschreven liedjes over gedachtenspinsels, de liefde en het leven, verpakt in een jasje van oldschool pop, dromerige meerstemmigheid of dansbare rock 'n roll. We staan elk optreden open voor verzoekjes, dus iedereen kan meebepalen wat we spelen.

Muziek

I Have a Little Feeling

You're My Cat

Tijd van Kersen

Reviews

Door op 04/05/2019

Steelstreet is een zeer enthousiaste jonge talentvolle band: Ze hebben een veelzijdig repertoire, erg goed contact met het publiek, en speciaal uitblinkend in mooie harmonieën.
Wij kunnen ze zeker aanbevelen!

Door op 24/04/2019

Zeer leuk optreden met prachtige samenzang en mooi gitaarspel. Publiek mag verzoeknummers indienen. Veel bekende nummers van de Beatles en andere bands uit die periode maar ook eigen werk. Aanrader deze band!

Door op 23/04/2019

De gasten van het Stamhotel hebben in hun evaluaties Steelstreet een 8,5 gegeven. Ook wij als organisatoren van dit weekend zijn heel enthousiast over het optreden van Steelstreet. Zeker aan te bevelen !!!

Contact

Steelstreet, Rock 'n Roll, Singer-songwriter, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daniël

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Steelstreet

Steelstreet is een band uit Amsterdam. Steelstreet speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Singer-songwriter & Pop. Steelstreet heeft sinds de inschrijving op 27/01/2019 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Steelstreet klinkt als: The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley. Het repertoire van Steelstreet bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Steelstreet krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Steelstreet hanteert een richtprijs van €160 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.