Steelstreet

  (32)
  • Band   /   Amsterdam
  • #60s #Rock 'n Roll #Pop
  • Klinkt als The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley
  • 58 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Steelstreet

Check beschikbaarheid
Steelstreet, 60s, Rock 'n Roll, Pop band

Steelstreet garandeert engelachtige meerstemmigheid, een energieke performance en de behoefte om te twisten en te shouten zoals in de jaren '50 en '60. Dit Amsterdamse duo bestaat uit twee multi-instrumentalisten die gevarieerde liedjes schrijven over gedachtenspinsels, de liefde en het leven, verpakt in een jasje van oldschool pop. Het is elk nummer weer een verrassing wie de lead vocal zingt, wie welk instrument bespeelt en welke verzoekjes er worden gespeeld, wat leidt tot een dynamische en unieke ervaring: van intiem akoestisch tot aan springlevende rock ‘n roll.

Muziek

Levensdans

Marleen

Amsterdam

Reviews

Door op 02/08/2022

Steelstreet heeft een aantal topsets gespeeld bij onze zomerse bruiloft. Tijdens de dag voelden ze de sfeer perfect aan en hebben ze de inloop en receptie begeleid. 's Avonds ging het gas er op en speelden ze een dansstart. De sfeer zat er meteen in.

De jongens zijn niet te gemaakt of zoetsappig, maar juist super muzikaal, relaxt en hebben echt lol in het spelen met elkaar. Sierk reageert snel, is heel flexibel en denkt mee over hoe, waar en wanneer de muziek het beste uit de verf komt. Een ongeplande extra set op de dag zelf was ook geen probleem. Aanrader.

Door op 08/07/2022

Ik heb gegoogled naar muziek in Amsterdam en kwam bij Gigstarter uit. Ik moest op korte termijn wat boeken en kwam op de band Steelstreet uit. Alleen Sierk Kanis kon op die dag optreden in de middag buiten. Hij speelt gitaar en doet de zang van Beatles, the Kinks etc met versterker.
Wij hadden een BBQ van een man of 50 en dat droeg reuze bij aan de gezelligheid.

Door op 13/06/2022

Was weer een gezellig optreden, leuke eigen nummers en bekende covers van Beatles, Everly Brothers en Elvis Presley. Ze waren met zijn drieën en dan krijg je mooie driestemmigheid, daar zijn deze muzikale jongens heel goed in. Voor spontane verzoekjes draaien ze hun hand ook niet om!

Optredens van Steelstreet

Contact

Steelstreet, 60s, Rock 'n Roll, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sierk

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Steelstreet

Steelstreet is een band uit Amsterdam. Steelstreet speelt muziek in de genres 60s, Rock 'n Roll & Pop. Steelstreet heeft sinds de inschrijving op 27/01/2019 in totaal 58 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Steelstreet klinkt als: The Beatles, Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Elvis Presley. Het repertoire van Steelstreet bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Steelstreet krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 32 reviews.

Steelstreet hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.