Lisette & Gijs

  (2)

Indicatie €450 - €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar Lisette & Gijs

Check beschikbaarheid
Lisette & Gijs, Folk, Singer-songwriter, Kleinkunst band

Lisette & Gijs // Nederlandstalige luisterpop

Prijswinnend singer-songwriter duo Lisette & Gijs brengt met hun Nederlandstalige luisterpop dé remedie om even bij jezelf terug komen in tijden van stress en onrust.

Met hun onverbloemde poëtische teksten en dromerige gitaarpingels bezingen zij meerstemmig die kwetsbaarheden die niet gepakt of vastgehouden kunnen worden, maar wel gevoeld.

Lisette & Gijs zijn helder en rauw, harmonieus en puur, persoonlijk én direct.

Vanuit authenticiteit, eenheid en licht nemen zij jou mee op een innerlijk muzikaal avontuur dat ontroert, inspireert en transformeert. Als het publiek zich kwetsbaar opstelt, is het weerloos.

Muziek

Naakt

Mag ik (Ademen)

Breekbaar

Reviews

Door op 06/09/2015

Niets dan lof. Het is gemakkelijk afspraken te maken, ze zijn flexibel en laten duidelijk zien dat ze het erg leuk vinden om op te treden. Een absolute aanrader!

Door op 08/04/2015

Heb Some Kind of Fire Rose gevraagd om bij ons te spelen op de Sunday Market in Amsterdam. Het duo had een snelle opbouw. De markt was goed bezocht en het zat lekker vol bij ons. Mensen waren aan het genieten van de muziek en gingen er echt voor zitten. Men kwam ook echt naar binnen ondanks het lekkere weer buiten. Zegt denk ik wel echt wat over de muziek!

Contact

Lisette & Gijs, Folk, Singer-songwriter, Kleinkunst band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lisette & Gijs

Lisette & Gijs is een band uit Den Haag. Lisette & Gijs speelt muziek in de genres Folk, Singer-songwriter & Kleinkunst. Lisette & Gijs heeft sinds de inschrijving op 28/01/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lisette & Gijs klinkt als: Eefje de Visser; Racoon; Suzan & Freek; Blöf. Het repertoire van Lisette & Gijs bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lisette & Gijs krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Lisette & Gijs hanteert een richtprijs van €450 - €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.