Solid rock-coverband

  (2)
  • Band   /   Hendrik Ido Ambacht
  • #Nederpop #Rock #Pop
  • Klinkt als Blöf, U2, Kings Of Leon, Kensington, Bryan Adams, Three Doors Down, Robert Palmer, Bruce Springsteen, Herman Brood, Snow Patrol, The Cult, Lenny Kravitz
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Solid rock-coverband

Check beschikbaarheid
Solid rock-coverband, Nederpop, Rock, Pop band

“Muziek maken is het op één na mooiste wat er is!! Wanneer wij het op het podium naar ons zin hebben met het maken van muziek, en als het publiek het leuk vindt om er naar te luisteren en te kijken, dan is het helemáál perfect. Daar doen we het voor!”.

Plezier hebben in het maken van goede, aanstekelijke rock is waar het om gaat bij SOLID. Een optreden van de band barst van de energie wat snel overslaat op het publiek. SOLID speelt covers en dan voornamelijk stevige gitaarrock. Denk hierbij aan Rockin’ in the free world (Neil Young), Kryptonite (Three Doors Down), Rain down on me (Kane), Sex on Fire (Kings of Leon) en Are you gonna go my way (Lenny Kravitz). Om toch wat rustpunten te creëren aarzelt de band niet om wat rustiger nummers te spelen zoals Wherever you will go (The Calling), Iris (The Goo Goo Dolls) en Black (Pearl Jam). En dan gaat het weer los………
Tijdens een optreden komt er ook steevast een blok Nederlandse rock voorbij met nummers van bijvoorbeeld The Scene, BLØF, De Dijk en Van Dik Hout.

Sommige nummers krijgen een kleine ‘Solid-twitch’, en soms sijpelt er een eigen nummer tussendoor in dezelfde stijl. En dat valt dan nauwelijks op….

Muziek

Run To You

Reviews

Door op 27/11/2017

Het was een top feest, samen met een DJ hebben ze voor een onvergetelijke avond gezorgd . Alles was in de middag al opgebouwd , dus rond negen uur direct de beuk er in. Ze spelen stevige rockmuziek maar het geluidsniveau was goed, zodat de gasten nog een gesprek konden voeren. Ze speelde tot het eind van het feest en na het opruimen hebben we samen nog het laatste drankje gedronken . Als ik weer een feestje geef, zal ik de band zeker weer vragen voor een optreden. Mvg Bert Vernet

Door op 26/09/2017

Zaterdag 16 september heeft de Solid Rock Coverband bij ons opgetreden tijdens het vieren/reunie van het 45-jarig bestaan van onze Jeugd sociëteit. Iedereen heeft onwijs van het optreden genoten, de band was goed voorbereid en alles was op tijd opgebouwd en goed afgesteld.
De hele zaal deed mee op ouderwetse mee zing klassiekers en heerlijke rock platen.
Zeker een aanrader voor een leuk feest of gelegenheid!

Contact

Solid rock-coverband, Nederpop, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ed

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Solid rock-coverband

Solid rock-coverband is een band uit Hendrik Ido Ambacht. Solid rock-coverband speelt muziek in de genres Nederpop, Rock & Pop. Solid rock-coverband heeft sinds de inschrijving op 26/02/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Solid rock-coverband klinkt als: Blöf, U2, Kings Of Leon, Kensington, Bryan Adams, Three Doors Down, Robert Palmer, Bruce Springsteen, Herman Brood, Snow Patrol, The Cult, Lenny Kravitz. Het repertoire van Solid rock-coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Solid rock-coverband krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Solid rock-coverband hanteert een richtprijs van €400 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.