Solid rock-coverband

  (3)
  • Band   /   Hendrik Ido Ambacht
  • #Coverband #Pop #Nederpop
  • Klinkt als Acda en De Munnik, U2, Lenny Kravitz, Kings Of Leon, Green Day, Van Dik Hout, De Scene, Pearl Jam, Kensington, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Blöf, Three Doors Down, Robert Palmer, Bruce Springsteen, De Dijk, Snow Patrol
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Solid rock-coverband

Check beschikbaarheid
Solid rock-coverband, Coverband, Pop, Nederpop band

Plezier hebben in het maken van goede, aanstekelijke rock is waar het om gaat bij SOLID.

Een optreden van de band barst van de energie wat snel overslaat op het publiek. SOLID speelt covers en dan voornamelijk stevige gitaarrock. Denk hierbij aan I Will Follow (U2), Kryptonite (Three Doors Down), Rain down on me (Kane), Sex on Fire (Kings of Leon) en Are you gonna go my way (Lenny Kravitz). Om toch wat rustpunten te creëren aarzelt de band niet om wat rustiger nummers te spelen zoals Wherever you will go (The Calling), Iris (The Goo Goo Dolls) en Black (Pearl Jam). En dan gaat het weer los………
Tijdens een optreden komt er ook steevast een blok Nederlandse rock voorbij met nummers van bijvoorbeeld The Scene, BLØF, De Dijk en Van Dik Hout.

Sommige nummers krijgen een kleine ‘Solid-twitch’, en soms sijpelt er een eigen nummer tussendoor in dezelfde stijl. En dat valt dan nauwelijks op….

Muziek

I Will Follow

Run To You

Reviews

Door op 19/06/2022

top band voor een leuk feestje

Door op 17/03/2020

Wie wil een avond beleven in de sfeer van "totaal uit je dak" tot "gevoelige ballads", lekker meezingen in goed gezelschap, wil je de energie voelen die Solid overbrengt en ook met eigen nummers ?
Niets moet, alles mag, iedereen welkom van jong tot oud.
"Kryptonite" en "My seks is on fire", oeps "Your seks" natuurlijk en zijn mijn favorieten. Het laatste dat ik me herinner was dat ik riep "EN DE WERELD IS VAN IEDEREEN !!!!!!!"
Dank je wel Solid, jullie maken de wereld een beetje mooier.

Door op 10/03/2020

Optreden tot in de puntjes verzorgd met alles er op en eraan voor een flinke zaal. Goede band en erg lekkere nummers! Volgende keer gegarandeerd weer Solid!! Groetjes, Sandra

Contact

Solid rock-coverband, Coverband, Pop, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ed

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Solid rock-coverband

Solid rock-coverband is een band uit Hendrik Ido Ambacht. Solid rock-coverband speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Nederpop. Solid rock-coverband heeft sinds de inschrijving op 26/02/2016 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Solid rock-coverband klinkt als: Acda en De Munnik, U2, Lenny Kravitz, Kings Of Leon, Green Day, Van Dik Hout, De Scene, Pearl Jam, Kensington, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Blöf, Three Doors Down, Robert Palmer, Bruce Springsteen, De Dijk, Snow Patrol. Het repertoire van Solid rock-coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Solid rock-coverband krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Solid rock-coverband hanteert een richtprijs van €550 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.