SILVER POCKETS FULL

  (1)
  • Band   /   Vlaardingen
  • #Indie Rock #Soul #Pop
  • Klinkt als Jayhawks, Counting Crows, John Mayer, CSNY
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar SILVER POCKETS FULL

Check beschikbaarheid
SILVER POCKETS FULL, Indie Rock, Soul, Pop band

Silver Pockets Full tourt sinds 2016 met hun album ‘Where We’re Coming From’ langs podia, festivals, radioshows en huiskamers. De band wordt als ‘soulfull, catchy en feel-good’ beschreven en in de pers vergeleken met Springsteen, Jayhawks, John Mayer en Counting Crows. De shows van Silver Pockets Full barsten van de positiviteit en energie, waarbij de band live de tijd neemt om hun songs uit te bouwen. Silver Pockets Full is een doordenderende trein die je niet wil missen!

Muziek

HEAVY KIND OF SOUL

LIFE IS GOOD

FOOL FOR YOU

Foto's

Reviews

Door op 10/08/2017

Vooraf hebben we een heel goed contact gehad , alles ging geruisloos en gingen zeer professioneel te werk! Zeer goede muziek en dankzij deze band heb ik een geweldig feest gehad en na afloop ook geweldige reacties ! Echt een aanbeveling waard! Als laatste draai ik heel graag de muziek in mijn auto!

Contact

SILVER POCKETS FULL, Indie Rock, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Gigstarter over SILVER POCKETS FULL

SILVER POCKETS FULL is een band uit Vlaardingen. SILVER POCKETS FULL speelt muziek in de genres Indie Rock, Soul & Pop. SILVER POCKETS FULL heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SILVER POCKETS FULL klinkt als: Jayhawks, Counting Crows, John Mayer, CSNY. Het repertoire van SILVER POCKETS FULL bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SILVER POCKETS FULL krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

SILVER POCKETS FULL hanteert een richtprijs van €150 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.