SILVER POCKETS FULL

  (11)
  • Band   /   Vlaardingen
  • #Pop #Indie Rock #Alternatief
  • Klinkt als Counting Crows, Turin Brakes, Racoon, John Mayer, U2, Coldplay, Dave Matthews
  • 24 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar SILVER POCKETS FULL

Check beschikbaarheid
SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Tussen het rauwe en het gepolijste van de alternative poprock mengt Silver Pockets Full sterke persoonlijke verhalen met gelaagde, intense en catchy akoestische synthpop. De band kruipt onder je huid met een mix van John Mayer, Tears for Fears en Coldplay en broeit daar verder door. In 2016 werd het full album Where We’re Coming From uitgebracht, waarvan singles als Fool for You en Life is Good veelvuldig gedraaid worden op Radio 1, Radio Rijnmond en lokale omroepen. 3voor12R’dam nomineerde het voor de titel Album van het jaar 2016.

Op ons nieuwe album Stay Close (2018) vertellen vijf songs het verhaal van de opoffering voor de liefde. Keuzes die we allemaal maken, keerpunten in onze levens, points of no return, of… maybe there will come a day… De songs van de EP vormen, naast ander nieuw materiaal, de ruggengraat van een nieuwe tour in 2019 langs clubs, cafés, festivals, radioshows en huiskamers.

Vluchtgedrag. Ongeduld. Zelfoverschatting. Perfectionisme. Doodgaan. Paniekaanvallen. Stuklopende relaties. Verlatingsangst. De thematiek van de onze songs voorspelt een zware avond. Niets is minder waar. We verpakken onze boodschap soulfull, catchy en feelgood. Onze shows zijn altijd positief en energiek.

Boek Silver Pockets Full om het zelf mee te maken!

Muziek

WAY YOU LOVE

SPINNING AROUND

SETTING THINGS ON FIRE

Foto's

Reviews

Door op 03/06/2018

Silver Pockets Full heeft opgetreden op onze bruiloft en ze waren echt geweldig. De bandleden zijn super professioneel, ontzettend bedreven, gezellig, grappig en bovenal heel erg goed in hun vak! Uitstekende communicatie vooraf, goede en duidelijk afspraken. We vonden het helemaal top en we gaan ze zeker weten nog ns opzoeken bij hun shows! Bedankt mannen! :D

Door op 11/03/2018

Weer een onwijs genoten van het optreden. Niet alleen het personeel maar ook alle bezoekers waren enorm te spreken over ze. Ik zie ze graag snel weer terug.

Door op 18/02/2018

Prachtige nummers die uitgebreid worden geïntroduceerd, en dat in je eigen huiskamer. Wat een zanger!

Contact

SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SILVER POCKETS FULL

SILVER POCKETS FULL is een band uit Vlaardingen. SILVER POCKETS FULL speelt muziek in de genres Pop, Indie Rock & Alternatief. SILVER POCKETS FULL heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 24 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SILVER POCKETS FULL klinkt als: Counting Crows, Turin Brakes, Racoon, John Mayer, U2, Coldplay, Dave Matthews. Het repertoire van SILVER POCKETS FULL bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SILVER POCKETS FULL krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

SILVER POCKETS FULL hanteert een richtprijs van €150 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.