Contestant - Artist of the Year 2017

Stem op deze artiest!

We use Facebook authentication to identify unique voters. We will only use your email address once to invite you for the live final.

SILVER POCKETS FULL

  (5)
  • Band   /   Vlaardingen
  • #Indie Rock #Soul #Pop
  • Klinkt als Jayhawks, Counting Crows, John Mayer, CSNY
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar SILVER POCKETS FULL

Check beschikbaarheid
SILVER POCKETS FULL, Indie Rock, Soul, Pop band

Vluchtgedrag, ongeduld, zelfoverschatting, perfectionisme, doodgaan, paniekaanvallen, stuklopende relaties, verlatingsangst. De thematiek van de songs van Silver Pockets Full voorspelt een zware bevalling. Niets is echter minder waar. De band verpakt zijn boodschap in frisse melodieën en pakkende refreintjes.

De indie-americana van Silver Pockets Full wordt als ‘soulfull, catchy en feel-good’ beschreven en in de pers vergeleken met Springsteen, Jayhawks, John Mayer en Counting Crows. De shows van Silver Pockets Full barsten van de positiviteit en energie, waarbij de band live de tijd neemt om hun songs uit te bouwen. Silver Pockets Full is een doordenderende trein die je niet wil missen!

Silver Pockets Full tourt sinds 2016 met hun album ‘Where We’re Coming From’ langs podia, festivals, radioshows en huiskamers. Dit in eigen beheer geproduceerde album werd door 3voor12 genomineerd voor ‘Beste Album 2016’. Zowel in de huiskamers als op grote festivals weet Silver Pockets Full haar verhaal overtuigend over te brengen op haar publiek. De songs voor de opvolger van dit album zijn grotendeels klaar. In hun liveshows wordt met de nieuwe songs ook volop geexperimenteerd.

Boek Silver Pockets Full om het zelf mee te maken!

Muziek

HEAVY KIND OF SOUL

LIFE IS GOOD

FOOL FOR YOU

Foto's

Reviews

Door op 30/09/2017

Perfect contact! Altijd duidelijk, vriendelijk en alles volgend afspraak!
Optreden was weer TOP!
Ze weten het publiek te pakken en vast te houden met hun teksten en intense optreden. Speels en serieus combineren is een gave, alle leden van de band hebben hierin een perfect balans gevonden. Fantastisch ook om te zien dat er ondelink zoveel respect en goodwill is. Ze geven elkaar de ruimte om te stralen! Mooi!!!

Door op 19/09/2017

Ik geef 10 van de 4 sterren :-). Afgelopen zondag trad Silver Pockets Full op op mijn boeklancering, een besloten feestje voor zo'n 80 mensen. Dat werd door de mannen helemaal top geregeld. Het geluid was perfect afgestemd op de ruimte en er werd een sfeervol 'podium' gemaakt. De muzikanten van Silver Pockets Full zijn stuk voor stuk professionals, het optreden en de opbouw van de set stond als een huis. Een topfeestje! En last but not least: wát een lekk... eh leuke mannen! Het plezier en het vakmanschap straalt er gewoon vanaf. Niet twijfelen, gewoon boeken, deze rockende Americana-kanjers!

Door op 12/09/2017

Goede band met zeer professionele muzikanten.

Contact

SILVER POCKETS FULL, Indie Rock, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SILVER POCKETS FULL

SILVER POCKETS FULL is een band uit Vlaardingen. SILVER POCKETS FULL speelt muziek in de genres Indie Rock, Soul & Pop. SILVER POCKETS FULL heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SILVER POCKETS FULL klinkt als: Jayhawks, Counting Crows, John Mayer, CSNY. Het repertoire van SILVER POCKETS FULL bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SILVER POCKETS FULL krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

SILVER POCKETS FULL hanteert een richtprijs van €150 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.