SILVER POCKETS FULL

  (16)
  • Band   /   Vlaardingen
  • #Pop #Indie Rock #Alternatief
  • Klinkt als Counting Crows, Turin Brakes, Racoon, John Mayer, U2, Coldplay, Dave Matthews
  • 33 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar SILVER POCKETS FULL

Check beschikbaarheid
SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Silver Pockets Full kruipt onder je huid met hun intense en catchy alternatieve rock. De sterke, persoonlijke teksten werken in op je gevoel, terwijl de grooves van de band aan je benen trekken.

Na het laatste album Stay Close (2018) slaat Silver Pockets Full in 2020 een compleet nieuwe weg in. Vol overgave storten ze zich op nieuwe songs, die muzikaler, meer electro, experimenteler zijn en nóg meer dansbaar.

De nieuwe SPF brengt nog steeds odes aan de warme poprock van de jaren '80 en '90, vertaald naar de 21e eeuw. Bewegend qua stijl ergens tussen Dave Matthews Band, Coldplay en John Mayer vertelt SPF verhalen over een wereld die langzaam op hol is geslagen. Hoop en vertwijfeling vechten om een plek op hun derde album 'FACT/OR', dat eind 2022 het licht moet gaan zien. Tot die tijd worden de nieuwe songs live getest 'on tour' langs clubs, cafés, festivals, radioshows en huiskamers.

De thematiek van de onze songs voorspelt een zware avond. Niets is minder waar. We verpakken onze boodschap soulfull, catchy en feelgood. Onze shows zijn altijd positief en energiek. Boek Silver Pockets Full om het zelf mee te maken!

Muziek

WAY YOU LOVE

SPINNING AROUND

SETTING THINGS ON FIRE

Reviews

Door op 08/03/2020

Het contact met de band was goed. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. De Gig was super. De band is echt een aanrader.

Door op 26/02/2020

Ik kan niets anders zeggen dan dat we een top middag hebben beleefd. Alles perfect voorbereid. Goede communicatie, op tijd ed, maar bovenal een topoptreden, mooie eigen nummers. Intens, melodieus en het laatste nummer nog dansbaar ook. Mijn moeder van 80 zelfs aan het "dansen" gekregen. Ben na afloop/achteraf door bezoekers overladen met complimenten over de band.

Door op 16/01/2020

Wij hebben gisteren een geweldig huisconcert gehad van de band Silver Pockets Full. Naast de prachtige teksten en heerlijke muziek zijn het ook nog eens hele prettige mensen om in je midden te hebben.

We hebben de cd's al meerdere malen beluisterd en willen dit jaar graag een "versterkt" concert gaan ervaren met wat vrienden.

Naast mooi, klein en ingetogen kunnen zij op de cd te horen ook heerlijk rocken waardoor ik me voor kan stellen dat het ook lekker swingen kan zijn tijdens een "versterkt" optreden.

Een optreden van deze band smaakt naar meer...…………………..

Optredens van SILVER POCKETS FULL

Meer optredens

Contact

SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SILVER POCKETS FULL

SILVER POCKETS FULL is een band uit Vlaardingen. SILVER POCKETS FULL speelt muziek in de genres Pop, Indie Rock & Alternatief. SILVER POCKETS FULL heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 33 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SILVER POCKETS FULL klinkt als: Counting Crows, Turin Brakes, Racoon, John Mayer, U2, Coldplay, Dave Matthews. Het repertoire van SILVER POCKETS FULL bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SILVER POCKETS FULL krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

SILVER POCKETS FULL hanteert een richtprijs van €150 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.