Siberian Oxygen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Siberian Oxygen

Check beschikbaarheid
Siberian Oxygen, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch band

Siberian Oxygen is een singer-songwriter/folkformatie uit Utrecht en speelt ingetogen, akoestische eigen songs afgewisseld met enkele covers. De muziek onderscheidt zich door een mooie combinatie van cello, gitaar en tweestemmige zang.
Siberian Oxygen treedt zowel versterkt als onversterkt op in de meest uiteenlopende settings zoals theaters, huiskamers, poppodia, tuinen, restaurants, café's en festivals.

Contact

Siberian Oxygen, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - René

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Siberian Oxygen

Siberian Oxygen is een band uit Utrecht. Siberian Oxygen speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Akoestisch. Siberian Oxygen heeft sinds de inschrijving op 15/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Siberian Oxygen klinkt als: Damien Rice, Leonard Cohen, Angus & Julia Stone. Het repertoire van Siberian Oxygen bestaat uit covers en eigen werk.

Siberian Oxygen hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.