SHURE -the band-

  (3)
  • Band   /   Heerenveen
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Anouk, Queen, Doobie Brothers,Pearl Jam, Tina Turner, Bon Jovi
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar SHURE -the band-

Check beschikbaarheid
SHURE -the band-, Coverband, Rock, Pop band

Na een goed gesprek tussen twee dorpsgenoten, die in de plaatselijke kroeg hun passie voor muziek en muziek maken bespraken, was de basis gelegd voor SHURE. De band werd al snel compleet gemaakt met een sologitarist, zangeres, drummer en bassist. De ervaring van de verschillende bandleden zorgde er al snel voor dat er een band ontstond die lekkere stevige rock covers op het repertoire heeft staan
De band bestaat uit Eelco Niens, een gitarist die zijn sporen heeft verdiend in verschillende bands, waaronder de band “Rockformatie Voodoo” waarmee onder andere het voorprogramma van de Golden Earring gevuld werd.
Piet Bos, de bassist heeft ervaring opgedaan in verschillende cover bands, maar heeft nu zijn plaats gevonden in “Shure” waar hij zorgt voor een strakke basis.
De drummer,Jelmer Posthumus , heeft energie voor tien en dat merk je in zijn spel. Hij inspireert de rest van de band én het publiek om helemaal los te gaan.
Zangeres Laura Fransen geeft met haar dijk van een stem een heel eigen en geweldige twist aan de rockcovers die SHURE speelt.

Muziek

Sultans of Swing

Valerie

Like the way I do

Foto's

Reviews

Door op 30/06/2019

Fantastische gezellige avond gehad. De dansvloer was de hele avond gevuld. Een goede band voor een feesttent of zaal.

Door op 26/06/2019

Wij vonden het een goede band,zeker voor herhaling vatbaar!
Wij geven als cijfer een 8.5!

Door op 11/06/2019

Prachtige dag gehad met een zeer fijne band. alleen maar lovende opmerkingen van het publiek gehad. maakten er een prima feest van. Alle gemaakte afspraken nagekomen en ze alvast geboekt voor volgend jaar!

Contact

SHURE -the band-, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Piet

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SHURE -the band-

SHURE -the band- is een band uit Heerenveen . SHURE -the band- speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. SHURE -the band- heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SHURE -the band- klinkt als: Anouk, Queen, Doobie Brothers,Pearl Jam, Tina Turner, Bon Jovi. Het repertoire van SHURE -the band- bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: SHURE -the band- krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

SHURE -the band- hanteert een richtprijs van €550 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.